25. Jose María Bazán (1)
17. Jordi Vilarrasa (3)
10. Sergi Torrecabota (2)

Resum del partit

El Cistella es refà de manera immediata i contundent de l'ensopega de la setmana anterior.

5 de Novembre de 2011. Partit entretingut sobretot a la primera part. Amb un clar protagonista en Jordi Vilarrassa que s'ha destapat amb quatre gols. El Cistella amb alguna baixa important ha sortit molt mentalitzat sabent que no seria un partit fàcil, ja que la Colectividad Boliviana no és un mal equip sinó tot el contrari. La seva classificació és enganyosa, tenen un equip molt correcte i amb un bon joc. Sempre intenten jugar la pilota i això es d'agraïr. El Cistella ha sortit amb alguns canvis a l'alineació amb jugadors que no estaven bé del tot físicament, però han respost amb moltes ganes i sacrifici i sobretot fent equip. El Cistella ha sortit amb les piles posades i l'esquema tàctic utilitzat ha estat el clàssic sense fer invents, un 4-4-2.

La primera part ha sigut molt entretinguda. El Cistella ha sortit clarament amb l'iniciativa cosa que al minut 6, amb una gran jugada personal d'en Chiqui s'ha posat al davant del marcador. El Cistella com és de costum amb molt d'ordre i fent les coses correctament i amb serietat ha controlat el tempo del partit. Però l'ultim quart d'aquesta 1ª part ha baixat la intensitat cosa que la C. Boliviana ha aprofitat per atacar amb més intensitat. Tot i això, amb una contra molt ràpida, en Vilarrassa desprès d'un rebuig ha posat el 0-2 al minut 36 de la 1ª. Semblava que el partit començava a quedar sentenciat, però la C. Boliviana no s'ha donat per vençuda i ha apretat de valent. En una jugada embolicada l'arbitre ha assenyalat penal a favor de la Boliviana, el qual ha transformat el seu golejador Roger Gálvez. També s'ha de dir que és el primer que rep en José Bazan en quatre partits, confirmant que la porteria del Cistella està molt ben coberta junt a l'Adrià Payet. Quan semblava que la 1ª part acabaria amb un 1-2 i amb el partit obert, una altra jugada amb una transició molt ràpida de defensa-atac del Cistella ha finalitzat amb molta eficàcia una altra vegada en Jordi Vilarrassa.

El Cistella durant al descans ha hagut de fer dos canvis obligats. Els dos germans Montaner no han pogut continuar i al seu lloc han entrat en Franky, que arrossegava alguna molèstia i en Marc, que feia diversos partits que no havia pogut jugar. Tots aquests canvis s'han vist reflectics a la segona part, ja que també hi havia algun jugador que no estava en les millors condicions físiques. Tot i això el Cistella tot i cedir el control del partit a la Boliviana, no ha sofert massa perill. Tot i que la Boliviana no ha parat d'insistir, era un voler i no poder. A mesura que han passat el minuts l'intensitat de la Boliviana ha anat disminuint. Més aviat ha sigut una 2ª part bastant discreta del Cistella, però sense deixar perdre l'ordre defensiu, cosa que com a mínim el resultat l'ha tingut controlat en tot moment. L'últim quart de partit s'ha endurit sobretot per part de la Boliviana, sentit-se impotent i amb el deixar fer de l'árbitre que no ha tallat amb encert aquestes entrades dures que hi hagut al tram final del partit. Amb la Bolivina completament trencada el Cistella ha sentenciat al partit, amb novament un jugador destacat, en Jordi Vilarrassa que els últims deu minuts ha aconseguit 2 gols més, cosa que l'hi convenia com l'aigua per agafar confiança i demostrar d'aquí endavant el bon jugador que és. I de retruc al Cistella que per fi ha aconseguit un victòria clara i sobretot sense haver de patir, ni jugadors, ni cos tècnic ni afició, ja tocava !!!

Aquesta victòria clara ha de donar molt més moral a l'equip per afrontar els pròxims quatre partits que serant difícils, però amb la seguretat que l'equip té una motivació molt alta per demostrar que es pot guanyar a qualssevol equip. Aprenent dels errors que hi hagi pogut haver en algun partit en concret i tenir una mica més d'experiència sense deixar de banda l'ordre, la intensitat i sobretot la pinya que hi ha entre tot l'equip. Hi ha equip per donar la cara en tot moment i anar amb la cara ben alta per tots els camps d'aquesta categoria.