Resum del partit

15 d'Octubre de 2011

Bon partit i victòria merescuda.

Imatge del partit

Partit important pel Cistella ja que aquests partits teòricament hi ha molt més a perdre que a guanyar. Degut que tothom dóna per feta la victòria i això fa que costi més tenir la mentalització adeqüada per guanyar o estar al cent per cent concentrat.

El partit ha començat amb la novetat a l'alineació d'un dels nous fitxatges, en Bati. El Cistella ha sortit amb molta ambició començant per la tàctica. El Cistella ha sortit amb tres defenses, dos mitjos, tres mitges puntes i dos davanters. L'equip ha sortit molt fort amb moltes ganes de posar el partit al seu favor. Durant uns vint minuts ha sigut un atac constant del Cistella, a més a més amb un bon joc tocant molt la pilota i fent jugades de combinació. El resultat d'aquest atac constant s'ha donat al minut 10 amb una falta ben llençada per en Bati que amb una mica de sort ha aconseguit posar en avantatge al marcador al Cistella i a més marcant el dia del seu debut amb l'equip. A partir del minut 20 el Cistella ha baixat la seva intensitat i això ha fet que el St. Llorenç avancés línies. Aquesta fase final de la 1ª part ha sigut més igualada però sense haver-hi practicament cap ocasió per cap dels dos equips.

A la segona part no hi ha hagut color, només ha existit un equip: el Cistella. De totes maneres això no vol dir que hagi sigut fàcil ja que el St. Llorenç encara que no ha passat del mig del camp ha mantingut l'ordre i fins l'últim 1/4 de partit amb una mica de sort i una mica de desencert del Cistella ha mantingut l'1-0 que els donava opcions de cara al final del partit. A mitja part ha debutat l'Hector, un dels nous fitxatges d'aquesta setmana. El Cistella ha sortit decidit a sentenciar al partit i la segona part ha sigut un atac constant trenant bones jugades. El Cistella ha tingut tres o quatre ocasions clarissímes juntament amb un pal d'en Jordi Vilarrassa, per deixar el partit tancat. Però semblava que la pilota no volia entrar. La insistència del Cistella ha donat els seus fruits i faltant 1/4 d'hora l'Albert Ayats ha aconseguit el gol de la tranquil·litat i al cap de pocs minuts en Jordi Vilarrassa ha donat per sentenciat el partit.

Com bé ja s'ha dit al principi aquests partits són complicats ja que hi ha molt a perdre. El que cal destacar és l'actitut de tot l'equip que cada dia que passa està molt més motivat i amb moltes ganes i això és molt important. També cal destacar que es juga com s'entrena. I com que cada uns dels jugadors té una predisposició excel·lent per entrenar això es veu reflectit el dia del partit. Només afegir que l'equip està amb molt bona línia però això no vol dir que ja es doni tot per fet. S'ha de seguir treballant amb les mateixes ganes que fins ara, si cap encara amb una mica més. En definitiva perseverància. I pensar en el pròxim partit, els partits es guanyen al camp tinguent més ganes i treballant més que l'equip rival.

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.