17. Jordi Vilarrasa (1)
8. Luís Arenas (2)
11. Albert Ayats (2)

Resum del partit

El Cistella guanya al camp de l'Espollla tot i jugar tota la 2a part amb 10 jugadors.

Aquest dissabte s'ha vist un partit molt entretingut a Espolla, amb diferents alternatives en el marcador. El penal i l'expulsió d'en Jordi Montaner a l'inici de la 2a part deixava el marcador 3-3 i semblava que se li posaven molt bé les coses a l'Espolla. Però tots els jugadors del Cistella s'han entregat fins a l'últim minut i han acabat deixant el marcador 4-7.

El partit ha començat amb l'Espolla avançant-se en el marcador als pocs minuts. Una vegada més el Cistella comença desconcentrat i rep un gol tot just començar el partit. Però en 10 minuts el Cistella ha remuntat el marcador amb una rematada de cap d'en Carlos després d'una bona centrada d'en Luís i en una falta directe que transforma en Roland. L'Espolla ha tornat a empatar el partit pocs instants després i deixava el marcador 2-2. En una nova falta a la frontal de l'àrea, en Miquel ha marcat el 2-3 amb la col·laboració del porter que no ha estat gaire encertat, resultat amb el s'arribava a la mitja part.

La 2a part comença amb una jugada d'atac de l'Espolla que en Jordi Montaner talla dins de l'àrea, l'àrbitre xiula penal i expulsió. L'Espolla empata 3-3 i se li posa el partit de cara al jugar amb superioritat numèrica. Però a partir d'aquest moment han vingut els millors minuts del Cistella, que poca estona més tard es tornava a avançar al marcador en una pilota que roba en Samu i marca sol davant del porter. Però l'Espolla no es dóna per vençut i torna a empatar el partit una vegada més deixant el resultat 4-4. A partir d'aquest moment només s'ha vist un equip a sobre el camp. El Cistella ha dominat la pilota i ha construït jugades d'atac tot i jugar amb 1 jugador menys. Els gols han anat arribant un rera l'altre, primer en Luís de cap, després en Jordi Vilarrasa rematant impecablement quan es queda sol davant del porter i finalment, no podia faltar el gol del pitxixi, l'Albert Ayats remata un lliure indirecte dins de l'àrea i deixa el resultat final 4-7.

Gran resultat l'aconseguit avui tot i les dificultats de jugar amb inferioritat numèrica. L'equip ha deixat en el camp tot el que tenia i jugant amb aquesta ambició el Cistella serà un equip difícil per a qualsevol rival. De totes maneres, si se li pot posar algún però a aquest equip, faltaria millorar en defensa. El Cistella és l'equip dins dels 10 primers classificats que ha rebut més gols (16) i si està en les posicions davanteres és per la gran efectivitat davant de porteria.

L'Espolla disposa d'una plantilla de jugadors amb molta qualitat, d'aquests que els agrada tocar la pilota i fer-ho maco. Avui l'excés de confiança quan el partit se li ha posat de cara ha provocat que jugués pitjor contra 10 jugadors i en certs moment s'ha vist un equip desanimat i amb poca ambició. La veritat és que té un equip per estar molt més amunt a la classificació i segurament d'aquí a poc el veurem en la posició que li pertoca.

El proper dissabte el Cistella juga un partit importantíssim a casa contra el líder, el Llers. El partit començarà a les 4 de la tarda, us hi esperem a tots!

Jugadors del partit C.E. Espolla - C.F. Cistella

Alineació: Adrià, Miquel, Jordi M., Ferran, Abdel (Yannick, 50'), Abulí (Jordi V., 50'), Samu, Roland, Carlos, Ayats, Luís.