1. Adrià Payet (1)

Resum del partit

21 de Maig de 2011

Uns 10 últims minuts emocionants deixen el marcador en un just empat.

Imatge del partitEls 2 equips s'han presentat amb unes alineacions plenes de baixes. Només 11 jugadors per equip i amb l'anècdota que ambdós equips han hagut d'alinear un jugador de camp com a porter. Per la intensitat del partit no semblava que cap dels 2 equips s'hi jugués res. El partit ha estat molt igualat des del primer minut, amb molta lluita, ocasions a les dues porteries i moltes alternances en el domini de la pilota. En els últims 10 minuts s'ha passat del 0-1 al 1-1, després al 1-2 i finalment al 2-2 ja en el temps de descompte. Final emocionant que ha divertit als aficionats i ha deixat el marcador en un empat just.

El partit ha començat amb els dos equips intentant tocar la pilota tot i que la intensitat al mig del camp ha provocat moltes impressicions. El Cistella ha disposat de més ocasions de gol, però les del Fortià han estat més clares. Les jugades d'en Jordi Vilarrasa i en Calvin per la dreta ha fet anar de bòlit als defenses del Fortià. Però el gol l'ha fet en Fortià en el llançament d'una falta picada dins de l'àrea que ni la defensa ni el porter refusen i un jugador del Fortià la pica per sobre en Marc fent pujar el 0-1 al marcador. Amb aquest resultat s'arribaria al descans.

La 2a part ha començat igual que la 1a, però aquesta vegada el Cistella arribant amb molt més perill. El Fortià ha estat més apagat en atac però cada vegada que s'acostaven a l'àrea donaven sensació de perill. Diverses ocasions fallades per l'Ayats i en Porterias donaven la sensació que el gol arribaria, però no hi ha hagut manera. A mitjans de la 2a part un jugador del Fortià s'ha auto-expulsat, allunyant una pilota per perdre temps quan ja tenia una groga. A partir d'aquest moment la mentalitat dels dos equips ha canviat. El Fortià molt defensiu intentant conservar el marcador i el Cistella adelantant les seves línies per remuntar. Quan faltaven 10 minuts ha començat la part més emocionant del partit. A pilota aturada l'Albert Ayats marca de cap el gol de l'empat (1-1). El Cistella ha seguit apretant i el Fortià intentant aturar el ritme del joc. Quan semblava que el gol del Cistella podia arribar, una jugada de llibre de contra-atac del Fortià acaba en gol en un més que possible fora de joc (1-2). Però el Cistella no abaixa el braços i ja en el temps de descompte, una assistència d'en Samu deixa a en Porterias sol davant del porter que de vaselina fa el gol de l'empat (2-2). Ja no hi ha hagut temps per res més.

El Cistella consuma el quart empat consecutiu que, després dels resultats de la jornada, el deixa definitivament en la 9a posició. Veient com ha anat la temporada sembla que la 9a posició és justa. Aquesta 2a temporada de l'equip ha servit per fer-lo més competitiu, capaç de plantar cara a qualsevol equip.

El Fortià ha estat una de les sorpreses d'aquesta temporada, sobretot perquè havia estat el cuer la temporada anterior. S'ha reforçat amb bons jugadors del filial del Vilamalla i han fet una temporada molt bona, essent un dels equips menys golejats del campionat.

Per acomiadar la lliga 2010-2011 el Cistella jugarà l'últim partit al camp d'un ja ascendit Cadaqués. El partit serà el diumenge a les 6 de la tarda. Us hi hi esperem a tots!

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

Jugadors que han disputat el partit C.F. Cistella - C.E. Fortià

Alineació C.F. Cistella: Marc, Abulí, Ferran, Jordi M., Yannick, Jordi V., Samu, Porterias, Anglada, Ayats, Calvin.

Jugadors del C.E. Fortià que han disputat el partit

Alineació C.E. Fortià: Maxi Bertuzzi, Juan Jiménez, Joan Soler, Enric Subirós, Miquel Gelabert, Carlos Serra, Ivan Prieto, David Martí, Albert Bosch, Francesc Turró, Rex Peña.