1. Adrià Payet (1)

Resum del partit

7 de Maig de 2011

El Cistella remunta un partit que perdia 0-3 a la mitja part.

Imatge del partitDues parts molt diferenciades, la 1a amb el Cistella posant el futbol (tot i que sense ocasions molt clares) i amb els Selvatans posant els gols (en les 3 úniques ocasions de què han disposat). La 2a amb un Cistella totalment entregat per remuntar el partit on el domini ha estat aclaparador i s'han marcat 3 gols per empatar el partit. Li han faltat 10 minuts més al Cistella per acabar de gestar la remuntada total. El fitxatge del jugador Calvin Sudhoff ha estat la nota curiosa del partit. Les nombroses baixes del Cistella ha obligat a fitxar en Calvin, de només 15 anys, per disputar els 4 últims partits.

Ja s'ha demostrat en diverses ocasions que l'estil de joc dels Selvatans no li va gens bé al Cistella. Principalment es basa en defensar amb intensitat i rebutjar pilotes llargues cap al seu davanter estrella, Lluís Ortiz, per tal d'aprofitar la seva velocitat i bon xut. Aquesta tàctica avui ha tornat a donar els seus fruits, ja que els 3 gols dels Selvatans han vingut d'aquest tipus de jugades. La 1a ha acabat en falta sobre en Lluís a la frontal que en Romà ha xutat de forma impressionant traient les teranyines de l'escaire. En la 2a en Marc no ha estat gens encertat i no ha sabut rebutjar la pilota, que en Lluís ha aprofitat per posar el 0-2 al marcador. Val a dir que amb el porter del Cistella sancionat fins a finals de temporada, en Marc, el nostre jugador més polivalent, s'ha posat a sota els 3 pals. La 3a ha estat una nova pilota llarga que en Lluís xuta creuat ajustat al pal. Els Selvatans es posaven 0-3 en les 3 úniques arribades a l'àrea, increïble! El Cistella ha tocat molt la pilota a la 1a part, però no ha creat gaires ocasions clares de gol. Molts xuts des de la frontal que en la majoria d'ocasions no han anat dirigits entre els 3 pals. Han destacat les jugades d'en Jordi Vilarrasa i en Calvin, que s'han endinsat en nombroses ocasions a dins de l'àrea però ha faltat definir en l'últim xut.

El descans ha anat molt bé al Cistella per reflexionar sobre el partit i sortir amb una altra mentalitat a la 2a part. Des del primer minut els jugadors del Cistella han sortit amb la mentalitat de què aquest partit es podia remuntar. El domini ha estat aclaparador i els Selvatans no han pogut ni crear cap ocasió de gol. Les ocasions clares del Cistella han anat arribant però el gol es resistia. No ha estat fins al minut 30 de la 2a part que finalment han començat a entrar les pilotes. Primer ha estat en Jordi Vilarrasa de penal i al cap de pocs minuts un xut d'en Samu des de la frontal toca en un defensa i despista al porter (2-3). Les faltes dels Selvatans eren constants per tal d'aturar el joc i perdre temps. Fins i tot el central ha estat expulsat per doble groga quan faltaven 10 minuts per acabar el partit. Ja en el temps de descompte, el porter refusa una pilota penjada a l'àrea i aquesta arriba als peus de l'Anglada que xuta de primeres i fa pujar el gol de l'empat al marcador 3-3. Ja no ha quedat temps per més.

Durant tota la temporada s'ha vist que el Cistella és un equip que juga millor contra els equips de dalt que contra els de baix. El Cistella s'ha deixat punts en tots els enfrontaments amb equips de la part baixa de la classificació. Dóna la sensació que l'equip s'encomana del joc del rival i quan un equip no vol jugar a futbol al Cistella li costa molt imposar el seu estil. Aquest és un aspecte molt important a millorar de cares a la propera temporada ja que els 3 partits que li resten al Cistella aquesta temporada són contra equips de la zona alta de la classificació.

El proper dissabte el Cistella visita el camp del Vilabertran a les 5 de la tarda. Us hi hi esperem a tots!

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

Jugadors que han disputat el partit C.F. Cistella - C.F. Selvatans

Alineació C.F. Cistella: Marc, Miquel, Ferran, Jordi M., Yannick, Abulí, Samu, Porterias, Anglada, Jordi V., Calvin.