5. Jordi Montaner (1)
18. Rolando Puertas (1)

Resum del partit

5 de Febrer de 2011

Partit molt disputat que guanya el Cistella en els últims minuts després de remuntar un 0-2 en contra.

Una vegada més el Cistella té problemes per alinear 11 jugadors. Aquesta setmana el Cistella ha fitxat un nou jugador, en Manel, ex-jugador de l'equip de veterans del poble que actualment ja té 36 anys. Tot i aquest fitxatge el Cistella ha acabat jugant amb 10 jugadors perquè l'Anglada ha hagut de marxar a treballar una setmana més. Però aquesta vegada la falta de jugadors no ha estat un problema per a què el Cistella guanyés el partit.

El partit ha tingut dues parts molt diferenciades. La 1a part ha estat dominada totalment pel Vilajuïga que se n'anava al descans amb un 0-2 a favor. Però el Cistella ha reaccionat a la 2a part i als 10 minuts de la represa ja havia empatat el partit. Els últims minuts del partit han estat molt disputats, amb ocasions clares a les dues porteries. El partit el podia haver guanyat qualsevol dels dos equips, però ha estat el Cistella que, tot i jugar amb 10 jugadors, en els últims minuts ha marcat el gol de la victòria.

La 1a part ha començat amb domini total del Vilajuïga. El Cistella no podia acostar-se a la porteria rival i el Vilajuïga ha asfixiat al Cistella al seu camp. No ha tardat a arribar el primer gol del partit. En una jugada de combinació, un jugador del Vilajuïga fa una paret amb el davanter centre i es queda sol davant del porter, que no perdona posant el 0-1 al marcador. 15 minuts més tard, en una jugada de combinació molt semblant a la del primer gol, però aquesta vegada per la banda esquerra, novament una paret deixa sol al jugador del Vilajuïga que enganya a l'Adrià i fa pujar el 0-2 al marcador. El Vilajuïga no ha arribat més vegades amb claretat a la porteria del Cistella, però les dues ocasions que ha tingut les ha materialitzat. El Cistella se'n va al descans molt desanimat veient com el partit es posava molt difícil.

Però el descans ha anat molt bé a tots els jugadors del Cistella. L'actitud ha estat molt diferent, pressionant molt al Vilajuïga, recuperant pilotes i creant ocasions de gol. El jugador més destacat ha estat en Luís, que avui tornava d'una lesió que l'ha tingut 2 mesos i mig fora dels terrenys de joc. Als 5 minuts de la 2a part, en una jugada enrevessada dins de l'àrea, la pilota acaba arribant a en Luís, que no perdona i de xut potent posa el 1-2 al marcador. Pocs minuts més tard, novament en Luís, ha enxufat una volea des de fora de l'àrea de forma impressionant empatant el partit. A partir d'aquest moment el domini del partit ha estat pel Cistella, però sense ocasions massa clares de gol. Quan faltaven 15 minuts, coincidint amb el moment en que el Cistella es quedava amb 10 jugadors, el partit s'ha tornat boig. Ocasions clares a les dues porteries que podien haver deixat qualsevol resultat al marcador. 2 ocasions clares del Vilajuïga que no defineix i 2 xuts de l'Albert Ayats que surten fregant el pal. Semblava que el partit acabaria en empat però quan faltaven 3 minuts per acabar el partit, en Luís assisteix a l'Ayats que es queda sol davant del porter, i de vaselina posa el 3-2 al marcador i els 3 punts es queden a Cistella.

Resultat que vindrà molt bé al Cistella que després de 5 derrotes consecutives necessitava guanyar un partit per recuperar els ànims. Dissabte que ve el Cistella torna a jugar a casa, aquesta vegada contra el Vilafant a les 15:45 de la tarda. Us hi hi esperem a tots.

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

Jugadors que han disputat el partit C.F. Cistella - F.E. Vilajuïga

Alineació C.F. Cistella: Adrià, Abulí, Manel, Ferran, Yannick, Jordi V., Samu, Sergi, Anglada (75'), Ayats, Luís.

Jugadors de la F.E. Vilajuïga que han disputat el partit

Alineació F.E. Vilajuïga: José Carlos, Pol, Adrián, Lucas, Jaume, Aitor, Marc, Miquel, Sergi, Josep (Robert, 50'), Francesc.