18. Rolando Puertas (1)
9. Albert Porterias (1)

Resum del partit

2 d'Abril de 2011

Imatge del partitBon partit del Cistella que s'imposa amb claretat durant els 90 minuts.

Bona tarda per jugar a futbol i molt bon camp tenen aquí a la Jonquera. El Cistella surt des del primer minut a guanyar els 3 punts però el partit comença igualat i no és fins al minut 15 que s'adelanta al marcador i de mica en mica es fa amo del partit. Bon partit en atac marcant 5 gols però també molt bon partit en defensa deixant la porteria a 0, cosa que no s'aconseguia des de feia molts partits.

El partit ha començat molt igualat, amb el Cistella adaptant-se a les grans mides del camp i al bon estat de la gespa. La veritat és que costa poc adaptar-se a aquestes condicions i als pocs minuts ha començat a combinar. S'ha intentat durant els 90 minuts jugar la pilota des del darrera i en poques ocasions s'ha optat per pilotes llargues als davanters. A la Jonquera se l'ha vist molt imprecisa en alguns moments del partit, posant les coses fàcils al rival. Per exemple en el primer gol, que el porter i la defensa es molesten per treure la pilota de l'àrea, el rebuig queda als peus d'en Jordi Vilarrasa que des de la frontal col·loca amb precisió la pilota per sobre dels jugadors fent pujar el 0-1 al marcador. A partir d'aquest moment el Cistella ha passat a dominar el partit, on el marcador a favor li ha donat més tranquilitat. La Jonquera atacava amb més cor que cap, amb jugades d'entrega física on els seus davanters no definien. El més perillós de la 1a part algun xut des de la frontal que ha sortit lleugerament desviat. Poca feina ha tingut l'Adrià durant tot el partit, tot i que quan ha hagut d'intervenir ho ha fet de forma impecable. A mitjans de la 1a part, una pilota llarga de la defensa del Cistella és pentinada per en Jordi Vilarrasa i la pilota arriba a l'Ayats, que es queda sol davant del porter i defineix perfectament posant el 0-2 al marcador, resultat amb el qual s'arribava al descans.

A la 2a part la Jonquera ha sortit amb més intensitat i la defensa del Cistella ha tingut més feina, però el resultat final ha estat el mateix, arribades sense excessiu perill. El més perillós, un xut de falta llençat de forma magistral que s'estabella al travesser. En canvi el Cistella convertia en gol tot el que tocava. Amb la Jonquera llençada a l'atac intentant remuntar el partit el Cistella ha sabut aprofitar els espais al darrera per sentenciar el partit. Una jugada personal d'en Jordi Vilarrasa que se'n va per velocitat acaba regatejant al porter i introduint la pilota a la porteria (0-3). Un lliure indirecte per una planxa dins de l'àrea és xutat per en Marc i la pilota acaba entrant dins de la porteria passant entremig d'un munt de cames (0-4). Un regal de la defensa de la Jonquera al final del partit, que cedeixen la pilota a l'Ayats en un passe defectuós, aquest no el desaprofita per fer pujar el definitiu 0-5 al marcador.

Bon partit del Cistella en que la Jonquera ha posat les coses massa fàcils al rival. Les imprecissions de la Jonquera i les bones jugades del Cistella han decantat clarament el resultat final pels visitants. Dos partit seguits marcant 5 gols! No us hi acostumeu i recordeu que al Cistella en els últims partits li ha costat molt marcar gols. Esperem que aquesta ratxa continuï.

Dissabte que ve un partit molt difícil, el Cistella rep a casa un renovat Garriguella a les 5 de la tarda. Us hi hi esperem a tots!

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

Jugadors que han disputat el partit C.F. Cistella - U.E. La Jonquera

Alineació C.F. Cistella: Adrià, Miquel, Ferran, Jordi M., Yannick, Carlos, Samu, Sergi (Marc, 28'), Abulí, Jordi V., Ayats.