El Cistella ja és de 3a Catalana!

El Cistella ha aconseguit l'ascens de categoria després de la victòria en el camp del Siurana per 0-1. Tot i faltar encara un partit per acabar la temporada, la victòria del Sant Pere contra els Bolivians ha donat l'ascens matemàtic tant al Sant Pere com al Cistella.

Escuts de l'enfrontament

El partit contra el Siurana no ha estat gens fàcil. El Siurana creat un bon bloc defensiu al darrera que combinat amb les dimensions reduïdes del camp han dificultat molt la generació d'ocasions de gol del Cistella. El Cistella ho ha intentat de totes les formes possibles, però sempre ha topat amb la defensa o el porter locals. El joc de contra-atac del Siurana no ha inquietat massa al Cistella. Han repetit una i altra vegada la mateixa jugada, buscant pilotes llargues al davanter centre perquè les pentinés per l'entrada en diagonal del seu golejador Pere Bosch. Molt atents a aquest tipus de jugades el Cistella ha estat molt ferm al darrera en tot moment. En tota la 1a part el Siurana només ha tingut una ocasió clara de gol, després d'una pilota perduda de la defensa cistellenca. En canvi, el Cistella s'ha acostat amb bastant de perill a l'àrea del Siurana, tot i que sense acabar de definir, ni a pilota aturada, ni en jugada, ni de xuts exteriors...

La 2a part ha començat d'una forma molt semblant a la 1a. Partit complicat on el Cistella es veia superat per la defensa i el porter locals. I ha hagut de ser a pilota aturada que s'ha desaquilibrat el marcador! En Miquel Àngel ha xutat amb potència una falta a la frontal de l'àrea que el porter ni ha vist, posant el 0-1 al marcador. A partir d'aquest moment, el Siurana ha estirat les seves línies per anar a buscar l'empat. Això ha provocat que el Cistella disposés de més espais i creés diverses ocasions claríssimes per sentenciar el partit, que no ha sabut aprofitar. Per la seva banda, el Siurana ha començat a penjar pilotes de forma insitent a l'àrea cistellenca, però en tot moment la defensa ha estat molt segura i ha rebutjat tota possibilitat de gol. Per acabar de fer patir als aficionats, en Pere Bosch ha disposat d'una ocasió a l'últim minut de partit que ha sortit lleugeremant desviada per sobre de la creueta de la porteria d'en Bazán, però només ha estat un ensurt abans de que l'àrbitre xiulés final i jugadors i aficionats comencessin a celebrar l'ascens al mig del camp.

Celebració post-partit

I ja ho veieu! Ja som de 3a Catalana! Volem agrair especialment el suport de tots els aficionats que ens han fet sentir en tot moment el seu recolzament, fins i tot en camp contrari o moltíssimes vegades han superat en nombre a l'afició local! Gràcies a tots i us esperem el darrer partit de lliga a casa contra el Sant Pere per intentar quedar campions!

Informe del partit Dades del partit


© 2020 Club de Futbol Cistella. Tots els drets reservats. Amb l'assessorament de Cumlaude Tech