ACTA DEL PARTIT
Dissabte, 12 Novembre 2011 16:30 h
C.F. Cistella Marca de l'Ham
0 0

Equip titular

Porter
Defensa
Migcampista
Davanter

Substitucions

Minut del canviMinut 70
23. Joaquín BarderaEntra
23. Joaquín Bardera
(Davanter)
Substitució
11. Albert AyatsSurt
11. Albert Ayats
(Davanter)

Estadístiques

images/com_joomleague/database/events/nogoal.png Penals Aturats
1. Adrià Payet (1)
images/com_joomleague/database/events/foul_time.png Minuts Jugats
3. Ferran Auquer (90)
11. Albert Ayats (70)
23. Joaquín Bardera (20)
5. Jordi Montaner (90)
2. Miquel Montaner (90)
20. Rex Paña (90)
1. Adrià Payet (90)
18. Joan Baptista Soler (90)
7. Yannick Sudhoff (90)
10. Sergi Torrecabota (90)
4. Francesc Turró (90)
17. Jordi Vilarrasa (90)
images/com_joomleague/database/events/injured.png Partits Lesionat
9. Héctor Serra (1)
images/com_joomleague/database/events/yellow.png Targetes Grogues
3. Ferran Auquer (1)
5. Jordi Montaner (1)
18. Joan Baptista Soler (1)
4. Francesc Turró (1)
images/com_joomleague/database/events/motm.png Punts MVP - El jugador més valuós
6. Carles Abulí (2)
3. Ferran Auquer (2)
11. Albert Ayats (2)
23. Joaquín Bardera (2)
25. Jose María Bazán (2)
21. Marcel Bofill (2)
5. Jordi Montaner (2)
2. Miquel Montaner (2)
20. Rex Paña (2)
1. Adrià Payet (3)
18. Joan Baptista Soler (2)
7. Yannick Sudhoff (2)
19. Calvin Sudhoff (2)
10. Sergi Torrecabota (2)
4. Francesc Turró (2)
17. Jordi Vilarrasa (2)

 Resum del partit

Empat suat i treballat!

Imatge del partit

12 de Novembre de 2011. Partit molt complicat aquesta jornada pel Cistella. Com es preveia, el Cistella rebia aquesta jornada a un dels clars aspirants a guanyar el campionat, la Marca de l'Ham, que creiem que lluitaran per pujar juntament amb el Portbou i el Navata. La Marca de l'Ham té dos o tres jugadors d'una o dues categories superiors a la què estant jugant i això en aquesta categoria es nota molt, tot i què de vegades a dins del camp no ho demostrin, ja que es perden amb altres guerres sense cap necessitat i que no els fan dignes de la seva categoria futbolística. La Marca ha estat qui ha dut l'iniciativa durant bona part del partit, però no ha estat capaç de marcar cap gol, inclús fallant un penal.

La primera part ha estat un domini constant de la Marca de l'Ham, però sense definir en les poques ocasions de què ha disposat. La Marca de l'Ham ha sortit amb molta intensitat, com ja es preveia. El Cistella tot i ser conscient de com sortiria la Marca, no ha respost, semblava coïvit i no ha entrat al partit fins quasi al final de la primera part, anant tota l'estona a remolc de la Marca. A més a més, la gran pressió exercida pels jugadors i l'afició de la Marca ha influenciat en l'arbitratge, donant un concert de xiulet aturant el joc cada dos per tres. Cap al minut 30 d'aquesta 1ª part, l'àrbitre ha assenyalat un penal molt dubtós, ja que ha semblat falta clara del jugador atacant de la Marca sobre el defensa del Cistella, però l'àrbitre ha xiulat penal contra el Cistella. Però era el dia del nostre porter Adrià Payet, que ha aturat el penal amb una gran estirada. Des d'aquest moment la Marca s'ha posat cada vegada més nerviosa i els seus homes claus han rebut amonestacions per protestes reiterades. S'ha arribat al final de la 1ª part amb el resultat igualat i amb una gran treball defensiu de tot l'equip del Cistella, que era el què es pretenia.
 
A la segona part la Marca també ha sortit amb molta intensitat, com és habitual. Però aquesta vegada el Cistella ha sortit molt més concentrat en tots els aspectes i ha sabut contrarestar l'insitència de la Marca. A mesura que han anat passant als minuts la Marca s'ha anat desesperant veient que davant seu hi havia un equip infranquejable, molt ordenat i amb moltes ganes. La Marca ho ha intentat fent tots els canvis possibles per canviar la dinàmica del partit i no ho ha aconseguit. El Cistella a mesura que anaven passant els minuts se sentia més còmode i l'últim quart ha intentat estirar línies disposant d'alguna ocasió que amb una mica de sort es podia haver endut al partit.
 
En definitiva partit molt intens i dur mentalment, ja que la Marca exerceix molta pressió tant als jugadors rivals com a l'àrbitre. El Cistella ha fet molts mèrits per haver obtingut aquest punt ja que ho ha donat tot davant un equip de qualitat individual superior. Però segurament aquest empat davant la Marca té molt més mèrit que altres victòries. Hi haurà pocs equips que puguin treure punts jugant contra la Marca, igual que contra el Portbou. El Cistella ha demostrat que sap estar a l'altura de les circunstàncies i amb una mica més d'ambició, que en moments puntuals ens creguem que podem guanyar a tothom, tindrem moltes més satisfaccions. Només queda felicitar a tot l'equip que un cop més ha desmostrat que hi ha una pinya entre tots, jugadors, cos tècnic, directiva i afició i això és molt més important del què tots ens pensem. Només s'ha de mirar endavant sabent que venen partits difícils però amb la moral molt alta perquè segur que es tiraran endavant. La unió fa la força no ho oblidem !!!

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

Jugadors que han disputat el partit

© 2021 Club de Futbol Cistella. Tots els drets reservats. Amb l'assessorament de Cumlaude Tech