14. Marc Ribas (25)
7. Yannick Sudhoff (30)
10. Sergi Torrecabota (83)

Resum del partit

El Cistella aconsegueix un empat molt treballat, en un partit on acaba jugant amb 9 jugadors.

Bon partit d’un Cistella molt concentrat que jugava en un camp poc propici al seu estil, un camp petit amb l’herba molt alta i zones enfangades. El partit comença amb molta lluita i un Cistella que intenta dominar el mig del camp, cosa complicada quan l’equip contrincant prescindeix de la mitja. El Cistella, sense realitzar un joc vistós, penja una pilota al límit de l’àrea, que és pentinat per en Luís i que l’Albert Ayats baixa amb el pit i xuta ras al pal llarg, essent aquest el primer gol dels visitants (0-1). Continua el partit travat al mig del camp. En una jugada en Sergi aixeca la pilota per sobre del peu d’un jugador contrari qui estira la mà i se l’emporta, assistint així el primer gol del Vila-sacra (1-1). En aquest punt és quan l’àrbitre passa a ser el protagonista del partit. El Cistella arriba sense claredat  a la porteria contraria però domina el joc, no obstant això, el futbol té aquestes coses i una falta dubtosa a la banda, fa que el Vila- sacra centri al punt de penal i  que un jugador, lliure de marcatge, remati al fons de la xarxa. S’arriba a la mitja part amb resultat 2-1.

Inici de la segona part amb cares noves al davant del Cistella. Debuta en Roland, un ex-jugador del Vila-sacra, que entra en substitució d’en Luis, molt carregat de cames. El partit continua sense variacions amb molta lluita. Fa poc que ha començat aquesta segona part i un rapidíssim Roland, amb assistència de l’Albert Ayats qui pentina la pilota dintre de l’àrea, aconsegueix guanyar-se el porter i marcar el 2-2. La mala sort i un molt mal arbitratge, complica el partit. En pocs minuts l’àrbitre expulsa en Sergi, després d’ensenyar-li dues grogues, una rebuda a la primera part, que no es pot dir que no fos merescuda, i una altra a la segona part que va ser molt rigorosa. En Jordi Montaner abandona el partit per un fort cop a la cama, i és substituït per en Marc Ribas, el darrer jugador disponible del Cistella, ja que en Yannick feia pocs minuts que havia substituït l’Albert Ayats. En una jugada clara de fora de joc, surt el nostre porter Adrià per tallar el contraatac, qui s’emporta una vermella directa per haver tocat l’esfèrica amb la mà fora de l’àrea. En Marc, que jugava de central, es posa la camiseta del porter i fa el que pot per evitar el gol del Vila-sacra. A partir d’aquest punt el Cistella, amb 9 jugadors, s’ha limitat a resistir les envestides del rival i les continues faltes assenyalades per l’àrbitre.

En resum, podem alegrar-nos de com ha acabat el partit. Després del recital de targetes que han rebut jugadors i tècnics del nostre equip, hem aconseguit un punt molt lluitat i demostrar que tenim uns jugadors que en cap moment han abaixat el braços i s’han donat per vençuts.

Donar les gràcies als afeccionats que cada vegada en són més i més sorollosos. Us esperem a tots el dissabte vinent a les 4 a Cistella, promet ser un bon partit del Cistella, perjudicat per les sancions i lesions, contra un dels favorits a quedar campió, el filial del Figueres.

Equip del partit U.E. Vila-sacra - C.F. Cistella

Alineació: Adrià, Carlos, Jordi M. (Marc, 70'), Ferran, Abdel, Samu, Sergi, Porterias, Abulí, Luís (Roland, 45'), Ayats (Yannick, 67').