1. Adrià Payet (1)

Resum del partit

27 de Novembre de 2010

El Cistella es deixa empatar el partit al minut 90.

El Cistella no n'aprèn. Es repeteix exactament la situació del partit de la Jonquera, amb un Cistella superior al rival durant bona part del partit, amb ocasions per sentenciar que es perdonen i finalment en una jugada desgraciada arriba el gol de l'empat faltant pocs minuts per acabar el partit. 2 punts més que es perden i ja en van 4. La única notícia bona de tot plegat és que els rivals també fallen, símptoma que la lliga és molt igualada i que tothom pot guanyar a qualsevol.

El partit ha estat molt travat des dels primers minuts, amb un joc molt físic i poc futbol. Els dos equips han fet un joc molt directe amb poques jugades de combinació al mig del camp. Molta pressió, moltes errades i joc dur en certs moments del partit. El gol del Cistella no s'ha fet esperar massa i en una assistència de l'Ayats, en Roland es queda sol davant del porter i amb molta sang freda controla la pilota amb el pit i fa una vaselina al porter (1-0). Durant la resta de la primera part destaquem una rematada de cap al pal d'en Sergi que podia haver encaminat un millor resultat.

La 2a part continua amb la mateixa tònica però en el partit no hi ha ocasions de gol per cap dels 2 equips. A mitjans de la 2a part el Navata passa a dominar el partit i fa recular al Cistella fins a la seva àrea. Moltes jugades a pilota parada, sobretot còrners, creen perill a favor del Navata però no aconsegueix rematar clarament en cap ocasió. A partir d'aquest moment el Cistella té 2 opcions per sentenciar. En la primera l'Ayats se'n va tot sol de la defensa i quan anava a rematar és clarament travat per un defensa del Navata, però l'àrbitre no xiula penal. En la segona, el porter surt a rebutjar la pilota amb el cap però la dóna a l'Ayats, que xuta directament a porteria i surt desviada a la dreta. Quan s'arriba al minut 90, el Navata llença un còrner que en Marc no encerta a rebutjar (recordem que no és porter) i li cau a la cuixa d'un jugador del Navata que sense esperar-s'ho acaba introduint la pilota a la porteria (1-1). Cop molt dur pels jugadors del Cistella que revivien una mala experiència "dejà vu". Abans d'acabar el partit, l'Ayats disposa d'una nova ocasió per marcar, xutant dur des de sobre la línia de l'àrea gran però la pilota va al cos del porter que refusa amb bons reflexes. Amb aquest jugada s'acabaria el partit.

L'àrbitre ha volgut ser protagonista del partit amb una actuació que deixa descontents als dos equips, amb excessives targetes grogues per tonteries i en canvi entrades dures sense sancionar. El partit ha acabat amb 3 expulsats, 2 del Cistella, que segurament afectaran negativament al partit de la següent jornada. El més sorprenent ha estat la 2a groga d'en Carlos, que una vegada ja l'havien canviat i quan estava a punt d'entrar al vestuari ha respòs verbalment als insults racistes d'un aficionat del Navata, com hauríem fet tots, i l'àrbitre que hauria d'haver estat atent al partit i no als vestidors, li ensenya la 2a targeta groga.

Se li compliquen les coses al Cistella pel proper partit: 3 sancionats - Jordi M., Carlos i Ayats - i 4 lesionats - Adrià, Miquel, Samu i Luís - (esperem recuperar-ne algun d'aquí a dissabte). En una plantilla de només 17 jugadors només queden 10 efectius per jugar contra el Sant Llorenç si no hi ha novetats. Esperem que l'equip pugui donar la cara i fer oblidar les baixes amb un bon resultat.

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

El proper dissabte el Cistella rep a casa el Sant Llorenç de la Muga a dos quarts de 4 de la tarda. Us hi esperem a tots!

Jugadors que han disputat el partit C.F. Cistella - C.F. Navata

Alineació: Marc, Miquel (Yannick, 45'), Ferran, Jordi M., Abdel, Carlos (Abulí, 60'), Porterias, Sergi, Jordi V., Ayats, Roland.