5. Jordi Montaner (1)
9. Albert Porterias (1)

Resum del partit

17 d'Abril de 2011

Imatge del partitPartit intens i molt igualat que es decideix en els últims minuts.

Aquest diumenge s'han vist les cares dos rivals directes que es disputen la zona mitja de la taula. El Navata està fent una 2a volta impressionant remontant en la classificació. El Cistella, molt irregular, sembla que en els últims partits torna a ser l'equip competitiu de l'inici de temporada. Com no podia ser d'altra manera, el partit ha estat molt disputat i no ha estat fins a 10 minuts del final que el Cistella ha aconseguit la victòria.

La 1a part ha començat sense un dominador clar, amb molta intensitat i amb les defenses imposant-se a les davanteres. Ben aviat el marcador s'ha posat a favor del Cistella en una errada clamorosa del porter local. Iu no és capaç d'agafar una pilota alta sense massa complicació i la deixa just davant de la línia de gol, on en Roland molt atent només l'ha d'empènyer un metre per posar el marcador 0-1. Pocs minuts més tard, en Roland torna a fer de les seves, xuta un córner directe i de forma impecable la pilota entra ajustada al 2n pal on el porter no hi pot fer res. En pocs minuts el partit es posava molt de cara pels interessos del Cistella amb un marcador de 0-2 i amb la impressió de no haver fet gaire res per merèixer-ho. Però les coses han canviat molt en pocs minuts. El Navata arriba a l'àrea del Cistella i en Ferran fa penal per una entrada dins de l'àrea. El davanter del Navata Shotta el xuta ajustat al pal posant el 1-2 al marcador. Pocs minuts més tard, en una jugada per la banda dreta del Navata sense excessiu perill és centrada des de la línia de fons i de forma totalment involuntària toca a la mà d'en Jordi Montaner quan s'estira a terra per tapar la centrada. Nou penal que una altra vegada Shotta no desaprofita per anivellar el marcador 2-2. Molt extrany aquest marcador, 4 gols sense que cap dels dos equips hagués generat ocasions de gol massa perilloses. Abans d'acabar la 1a part el Navata es queda amb 10 jugadors per una entrada molt dura que fa el jugador local Dani sobre el porter del Cistella Adrià.

La 2a part continua igual de disputada però aquesta vegada sense gols. La superioritat en nombre de jugadors del Cistella li dóna més domini de la pilota, però el Navata no renuncia al partit jugant al contra-atac. Les ocasions més clares són pel Cistella, que una vegada més falla en la definició. La jugada més clara un penal a favor del Cistella que li fan a l'Abulí i que en Roland xuta desviat directament a fora. Altres ocasions clares han estat una doble ocasió d'en Porterias que la defensa aconsegueix rebutjar, un gol anul·lat a en Roland per falta molt dubtosa sobre el porter i dues arribades en velocitat per l'esquerra d'en Jordi Vilarrasa que no aconsegueix definir. En canvi el Navata només ha aconseguit arribar a pilota parada amb centrades perilloses que en cap cas han aconseguit rematar a porteria. El partit s'ha igualat també en nombre de jugadors quan en Samu és expulsat per doble groga. Llavors, l'Ayats, que estava a la banqueta per molèsties físiques, ha entrat al camp per jugar l'últim quart d'hora i no ha tardat massa a demostrar perquè és el pitxixi del Cistella. Una jugada per la banda esquerra d'en Jordi Vilarrasa acaba amb una centrada des de la línia de fons que l'Ayats remata de cap amb contundència decantant el marcador pel Cistella 2-3. En els últims 10 minuts el Cistella s'ha dedicat a defensar el resultat i el Navata s'ha llençat a l'atac per intentar igualar el marcador. La majoria d'arribades del Navata han estat frustrades per la defensa del Cistella, però ha tingut una doble ocasió clara per empatar. L'Adrià molt atent ha aconseguit aturar les dues rematades donant els 3 punts al Cistella.

Els aficionats han disfrutat d'un partit vibrant que no s'ha decidit fins als últims minuts. Potser no s'ha vist un futbol molt bonic ja que la pressió constant sobretot al mig del camp no ha permès a cap dels dos equips fer masses jugades de combinació. Tant el Navata com el Cistella han demostrat que són dos equips competitius que de segur posaran les coses molt difícils a la resta d'equips.

Per Setmana Santa el Cistella jugarà el partit aplaçat contra l'Espolla. Us esperem a tots el proper dilluns de Pasqua dia 25 a les 7 de la tarda!

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

Jugadors que han disputat el partit C.F. Navata - C.F. Cistella

Alineació C.F. Cistella: Adrià, Miquel, Ferran, Jordi M., Yannick, Carlos, Samu, Porterias, Abulí, Jordi V., Roland (Ayats, 74').