17. Jordi Vilarrasa (90)
5. Jordi Montaner (1)

Resum del partit

30 d'Octubre de 2010

Empat just a Cistella en un partit molt físic i amb molt poques ocasions de gol.

El Llers ha vingut a Cistella com a líder de la categoria i amb confiança per endur-se els 3 punts. Però s'ha trobat amb un Cistella que també sap jugar els partits físics, de molta lluita i amb molt poques ocasions de gol. Analitzant el que s'ha vist damunt del terreny de joc l'empat ha estat el resultat més just ja que cap des dos equips ha fet mèrits per endur-se la victòria. L'àrbitre ha tingut un paper protagonista durant els 90 minuts castigant excessivament a tots els jugadors amb targetes grogues massa riguroses, quan el partit, tot i ser molt físic, no ha estat tant dur com podria semblar veient que s'han ensenyat 7 targetes grogues al Cistella i 9 grogues i 2 vermelles al Llers.

La 1a part ha començat amb domini del Llers que no deixava sortir al Cistella del seu terreny de joc. Però aquest domini no s'ha transformat en ocasions de gol i el Cistella de mica en mica s'ha apoderat de la pilota per igualar la possessió. Una jugada en els primers minuts podria haver marcat el decurs del partit, quan l'Adrià toca la pilota amb les mans fora de l'àrea, però l'àrbitre tot i xiular falta, no li ensenya cap targeta ja que era una jugada sense cap tipus de perill. El joc que s'ha vist durant tota la primera meitat ha estat poc atractiu pels aficionats, amb molta lluita, pilotes llargues als davanters però sense ocasions de gol ja que les defenses s'imposaven a les davanteres. En la 1a errada que comet el Cistella, intentant jugar la pilota des del darrera, l'Adrià treu de porteria i dóna la pilota a en Carlos, però el llers molt atent pressiona amb moltes ganes i s'acaba enduent la pilota en una possible falta. El davanter no desaprofita l'ocasió per marcar el 1-0 en un xut ras, potent i precís al segon pal. Tot i el gol el Cistella no ha baixat els braços i pocs minuts després, una jugada travada a la frontal de l'àrea del Llers se l'acaba emportant en Luís que sol davant del porter defineix amb precisió. Amb l'empat a 1 s'arribava al descans.

La 2a part el Cistella ha fet els 3 canvis de què disposava però el partit ha seguit el mateix guió de la 1a part. Els 22 jugadors s'han entregat físicament i han acabat el partit molt cansats. A la 2a part no hi ha hagut ni gols ni ocasions de gol i, per tant, no s'ha vist un joc gaire atractiu pels aficionats. Les excessives faltes que ha xiulat l'àrbitre no han ajudat a donar continuïtat al joc dels dos equps. A més a més, les nombroses targetes grogues que rigurosament ha ensenyat l'àrbitre ha provocat que el Llers jugués els últims 4 o 5 minuts de partit amb 9 jugadors. Però aquesta situació no ha canviat el tarannà del partit, que ha acabat amb el mateix resultat del descans (1-1).

Assistència massiva d'aficionats d'ambdós equips que han seguit amb molta intensitat totes les jugades dels seus equips. Aquest ha estat el partit amb més assistència de públic des de que el Cistella va començar l'any passat a jugar a 3a territorial. Les constants protestes dels aficionats han posat molt nerviós a l'àrbitre i això, segurament, ha estat el detonant del concert de xiulet que ha protagonitzat. El càstig excessiu de l'àrbitre cap als jugadors d'ambdós equips pot marcar els següents partits on els jugadors sancionats no estaran a disposició dels entrenadors.

I també podeu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

El proper dissabte el Cistella visita el camp del Base Roses a les 4 de la tarda. Us hi esperem a tots!

Jugadors que han disputat el partit C.F. Cistella - C.F. Llers

Alineació: Adrià, Carlos, Miquel, Ferran, Abdel (Yannick, 45'), Abulí (Porterias, 45'), Samu, Roland, Jordi V., Ayats (Sergi, 45'), Luís.