7. Yannick Sudhoff (85)
10. Sergi Torrecabota (90)
17. Jordi Vilarrasa (45)

Resum del partit

Aquest diumenge hi ha hagut un partit vibrant a la Marca de l'Ham, on els dos equips han jugat de forma intensa els 90 minuts. La Marca surt aquest any com un dels favorits a l'ascens i, amb el respecte que això es mereix, el Cistella va sortir al camp amb moltes ganes d'intentar sorprendre al rival.

En l'aspecte defensiu, la concentració va ser clau tant de la defensa com del centre del camp, no deixant jugar a la Marca i frustrant les ocasions de gol. Tot i això, la Marca va disposar de diverses ocasions que gràcies a les aturades de l'Adrià o les intervencions de la defensa varen impedir que acabessin en gol. Els gols de la Marca es varen produir de la pitjor manera possible, en la primera part la defensa regala la pilota en una mala cessió a un jugador que estava sol davant de l'Adrià i aquest no falla posant el marcador 1-0. En la segona part, una pilota centrada sense perill des de la banda dreta fa un bot alt que s'empassa el porter. Això no significa que la Marca no mereixés marcar cap gol ni molt menys, però sap greu que els seus gols arribessin per regals del Cistella.

En l'aspecte ofensiu, el Cistella arribava a la frontal de l'àrea rival amb certa facilitat, però poques jugades es finalitzaven amb rematades entre els tres pals. Una de les coses que més li hem retret al Cistella des de sempre, la falta d'efectivitat, aquesta vegada ha estat fonamental per empatar aquest partit. En dues jugades espectaculars de combinació el Cistella va marcar dos gols molt bonics que varen deixar el resultat 2-2. En la 1a, en Luís toca d'asperó a la banda esquerra deixant sol a en Carlos que des del córner centra al punt de penal on l'Ayats remata impecablement amb el cap. En la 2a, quan faltaven 5 minuts per acabar el partit, una jugada d'en Sergi en el centre del camp assisteix a en Carlos entre la defensa contraria deixant-lo sol davant del porter i finalitza magníficament deixant l'empat final al marcador.

El partit va ser excessivament dur, sobretot a la 2a part. La Marca de l'Ham va rebre 10 targetes grogues i una de vermella, en canvi al Cistella només li varen ensenyar 3 grogues tot i la intensitat en defensa. En Jordi V. va haver de deixar el terreny de joc amb el turmell dret ben inflat, però la resta de jugadors varen acabar el partit sense incidències, això sí, rebentats després de córrer tot el partit.

Bon partit del Cistella que tot i acabar empatant va deixar molt bones sensacions al camp, sobretot tenint en compte la categoria del rival i el camp on es va jugar. Esperem que aquest nivell de joc continuï les properes jornades perquè no oblidem que això només ha fet que començar.

La propera setmana el Cistella rep al Perelada B, equip novell a la categoria on hi juga l'Albert Brugat, un jugador que ha estat molt anys a Cistella. El partit serà el dissabte que ve al camp del Cistella a tres quarts de 5 de la tarda. Us hi esperem a tots!

Equip del partit Marca de l'Ham - C.F. Cistella

Alineació: Adrià, Miquel M., Jordi M., Ferran, Yannick (Marc, 72'), Abulí (Samu, 68'), Sergi, Porterias, Jordi V. (Carlos, 45'), Luís i Ayats.