17. Jordi Vilarrasa (3)
10. Sergi Torrecabota (1)

Resum del partit

26 de Març de 2011

Jordi Vilarrasa, el jugador del partitPartit molt bonic amb 2 equips que volen jugar la pilota on el Cistella s'imposa clarament sobretot a la 2a part.

Aquest dissabte els aficionats han pogut al camp del Cistella un bon partit amb bon futbol entre dos equips que juguen la pilota combinant per terra. La 1a part ha estat molt igualada amb molta intensitat per part dels dos equips, però a la 2a un Jordi Vilarrasa molt inspirat ha destrossat la defensa rival. Els seus 4 gols més el gol d'en Marc només començar la 2a part han decidit clarament el partit a favor dels locals.

La 1a part ha començat amb els dos equips molt concentrats en defensa i amb intensitat al mig del camp pressionant constantment el joc del rival. Ha predominat la igualtat durant els primers 45 minuts amb poques ocasions de gol, tot i que algunes de molt clares. Les intervencions de la defensa però sobretot de l'Adrià han impedit que el Base s'adelantés al marcador. El Cistella ha creat molt perill per la banda dreta, on en Carlos, una setmana més, ha creat molt perill amb les seves constants arribades fins a la línia de fons. En una jugada d'aquestes, una centrada d'en Carlos ha estat interceptada innocentment amb les mans per un defensa del Base i l'àrbitre xiula penal. A partir d'aquest moment en Jordi Vilarrasa ha passat a ser el protagonista del partit. Ell ha estat l'encarregat de xutar el penal i no ha fallat, en un xut molt col·locat que inclús ha tocat el pal abans d'entrar. Abans d'acabar la 1a part en Jordi encara ha disposat de dues ocasions més. A una li ha faltat decisió per encarar al porter i s'ha acabar embolicant amb la pilota sense rematar a porteria. En l'altra s'ha quedat sol davant del porter i quan anava per rematar l'àrbitre xiula sorprenentment una falta anterior obviant la llei de l'avantatge. Amb el resultat de 1-0 i amb molta igualtat al terreny de joc s'arriba al descans.

La 2a part ha estat molt diferent, el control del partit i les ocasions més clares han estat pel Cistella i això s'ha vist clarament en el resultat final. Ja en el minut 3, un xut fort i col·locat d'en Marc, que acaba d'entrar en substitució de l'Anglada, sorprèn al porter i converteix en gol la primera pilota que toca. A partir d'aquest moment el Cistella s'ha fet amo del partit i el Base ha baixat una mica els braços. Les ocasions han anat arribant una darrera de l'altra però el tercer gol costava molt d'arribar. Sort que un inspirat Jordi Vilarrasa ha tingut el seu dia i ha convertit en gol tot el que tocava. Una centrada més per la dreta d'en Carlos arriba a en Jordi que des de sobre la lína de l'àrea xuta ras i fort al fons de la xarxa (3-0). Pocs minuts més tard, una jugada embolicada a la frontal de l'àrea que la defensa no aconsegueix rebutjar acaba a les botes d'en Jordi que de xut fort entre les cames dels defensors sorprèn al porter que no se l'esperava (4-0). El Base també ha disposat d'alguna ocasió clara de gol. La velocitat dels seus davanters feia que les pilotes a l'esquena de la defensa es convertissin en jugades molt perilloses. Les sortides a fora de l'àrea de l'Adrià han estat constants durant tot el partit. Tot i això, en algunes ocasions els davanters han aconseguit rematar i a vegades per falta d'encert i altres per les bones actuacions de l'Adrià el resultat sempre ha estat el mateix: ocasió desaprofitada. En una jugada a pilota parada, el Base ha fet el seu gol. Una centrada entre el porter i la defensa ha estat pentidada per un jugador del Base que supera a l'Adrià per dalt (4-1). Ja ens els últims minuts del partit, una jugada individual d'en Jordi, que es desfà de 2 defenses i el porter posa la rúbrica a la seva gran actuació marcant el seu 4t gol de la tarda i deixant el resultat final 5-1.

Contràriament a molts equips de la categoria, tant el Base Roses com el Cistella no juguen a pilotes llargues sinó que volen arribar a porteria tocant i tocant. Això és molt bonic però tots sabem que no és resultadista i moltes vegades perds els partits tot i jugar millor que el rival. Avui els dos equips han fet un bon partit, però els gols han estat pel Cistella i ja era hora, després de molts partits amb poca efectivitat i patint en defensa.

Dissabte que ve el Cistella juga al camp de la Jonquera a les 5 de la tarda. Us hi hi esperem a tots!

Jugadors que han disputat el partit C.F. Cistella - C.F. Base Roses

Alineació C.F. Cistella: Adrià, Miquel, Ferran, Jordi M., Yannick, Carlos, Samu, Porterias, Anglada (Marc, 45'), Jordi V., Ayats.