Resum del partit

1 de Maig de 2011

Una picabaralla entre 2 jugadors provoca la suspensió del partit al minut 70.

Imatge del partit

És molt trist que la jugada protagonista de la crònica d'un partit de futbol entre dos pobles veïns amb molt bona relació sigui una picabaralla. Des de Cistella ens sentim molt avergonyits que un dels nostres jugadors n'hagi estat co-protagonista juntament amb un altre jugador del Sant Llorenç. Des d'aquí les nostres disculpes al Sant Llorenç i a tots els aficionats per la coresponsabilitat dels fets. A Cistella hem intentat per sobre de qualsevol cosa donar una bona imatge davant la resta d'equips i crec que fins avui ningú pot tenir cap queixa del comportament dels nostres jugadors. Us assegurem que farem tots els possibles perquè aquesta situació no es repeteixi!

El partit ha començat amb el Sant Llorenç fent el seu futbol habitual a casa, pilotes llargues als seus davanters, i el Cistella intentant jugar més la pilota tot i les dificultats per les mides del camp. Ja en el primer minut en Jordi Vilarrasa ha disposat d'una ocasió molt clara on el seu xut surt lleugerament desviat a l'esquerra de la porteria. Tota una demostració d'intencions que no ha tingut el resultat esperat. El Sant Llorenç també ha tingut una ocasió clara, on l'Iván xuta des de la frontal però l'Adrià aconsegueix desviar la pilota a córner. El Sant Llorenç s'ha mostrat molt perillós durant tot el partit en les jugades de pilota aturada. Aquest equip fa molts gols en rematades de cap des de dins de l'àrea i en aquest partit ho ha demostrat. A la sortida d'un córner el davanter centre del Sant Llorenç remata de forma impecable i posa el 1-0 al marcador. El Cistella ha seguit fent el seu joc però no sempre era possible. En moltes ocasions la defensa també ha hagut d'enviar pilotes llargues a dalt al no trobar espais per combinar. Dos xuts de falta directa d'en Marc podien haver anivellat el marcador però en ambdues ocasions la pilota ha sortit per sobre el travesser. Al Cistella li ha costat molt acabar les jugades d'atac durant tota la 1a part i això ha fet que s'arribés al descans amb el marcador a 0.

La 2a part ha estat molt diferent, el Cistella ha sortit a remuntar el partit des del primer minut i el Sant Llorenç ha intentat baixar el ritme del partit perdent temps. Les jugades de perill han començat a arribar. Primer un xut impressionant d'en Jordi Vilarrassa s'estabella a la creueta. Després una jugada d'en Yannick per l'esquerra acaba amb la passada de la mort on en Jordi Vilarrassa no arriba a rematar a porteria buida per pocs centímetres. Pocs minuts més tard, una assistència de l'Abulí deixa a en Jordi Vilarrasa sol davant del porter i aquest no falla posant l'empat a 1 al marcador. El Sant Llorenç no ha creat ni una sola ocasió de gol en tota la 2a part, ha renunciat a l'atac i s'ha dedicat a defensar el marcador, inclús amb l'empat. En una altra jugada, un xut d'en Porterias s'estabella a la base del pal esquerra. La insistència del Cistella donava la sensació que no tardaria gaire a arribar el gol de la victòria.

Ja en el minut 70 i amb empat a 1 en el marcador, el porter del Cistella Adrià i el jugador del Sant Llorenç Aniol comencen una picabaralla. Un diu que ha començat l'altre i, la veritat, qui hagi començat és el menys important. Dos jugadors no es barallen si un no vol. Dins d'un partit de futbol hi ha moltes formes lícites d'afrontar el conflictes, però les baralles no formen part d'aquest esport. Hi ha hagut una aglomeració de jugadors per tal de separar-los i l'incident s'ha acabat aquí. Veient els fets succeïts, l'àrbitre ha xiulat final de partit. Aquesta situació ha sorprès a tothom moltíssim sobretot perquè havia estat un incident totalment aïllat en un partit molt nèt durant els 70 minuts, inclús tenint en compte que en un camp tant petit sempre hi ha més contacte. Només s'havia ensenyat una targeta groga per falta en tot el partit. Els dos equips han insistit que es reanudés el partit, el més lògic hagués estat que s'expulsés als dos jugadors i el partit continués. Però segurament l'extremada joventut de l'àrbitre ha fet que el conflicte el superés i no es veiés amb cor de continuar xiulant. Massa exagerat tot plegat pel que s'havia vist al camp!

Ara els dos equips han de quedar a l'espera de la decisió del comitè sobre si s'han de jugar o no els 20 minuts restants. El que sí que està clar és que ambdós jugadors es mereixen una sanció. En el cas del Cistella, si mirem el calendari és probable que ens quedem sense porter pel que queda de temporada. En un equip s'ha de tenir clar que aquest tipus de situacions a més a més de perjudicar al propi jugador també perjudiquen a la resta de l'equip. Que serveixi d'experiència per què no torni a passar!

El proper cap de setmana el Cistella rep a casa als Selvatans. El partit es jugarà el dissabte a dos quarts de 6 de la tarda. Us hi esperem a tots!

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

Jugadors que han disputat el partit F.C. Sant Llorenç - C.F. Cistella

Alineació C.F. Cistella: Adrià, Miquel, Ferran, Jordi M., Marc, Carlos, Porterias, Abulí, Yannick, Jordi V., Ayats.