La setmana d'en "Pulles"

La setmana d'en "Pulles"

Aquesta podríem dir que ha estat la setmana de l'Albert Porterias, conegut dins del vestuari com a "Pulles". Després de passar una situació complicada amb la seva família, els companys de vestuari i amics li han organitzat una sorpresa que segurament tardarà molt de temps a oblidar.

La història comença el divendres, quan després de l'entrenament tots els membres de l'equip i altres companys, amb l'objectiu d'animar-lo, l'esperaven al bar amb unes quantes sorpreses.

Regals dels companysAlguns dels companys

Aquesta sí que no se l'esperava... no sabia quina cara fer! L'emoció va ser molt gran, sobretot quan va llegir el missatge de la targeta:

Targeta dedicada

Com que una imatge val més que mil paraules, us deixem un vídeo dels moments que va viure en Pulles juntament amb tot l'equip el divendres:

 

L'endemà de la sorpresa, partit importantíssim contra el líder de la categoria, la Colectividad Boliviana. I una altra sorpresa per en Pulles, ja que s'estrenaria com a capità després de que en Miquel li cedís el braçalet:

Entrega del braçalet de capitàFoto d'equip

I les coses no podien anar millor, partit espectacular del Cistella i resultat immillorable: C.F. Cistella 5 - Colectividad Boliviana 0 on en Pulles va fer un dels seus millors partits. Ja hagués estat el súmum si a més en Pulles hagués marcat un gol... ja que sense que els seus companys ho sabessin, es va preparar una camiseta amb un missatge d'agraïment:

Dedicatòria de la camisetaCelebració de la victòria

Per acabar d'arrodonir la setmana, en reconeixement al seu gran partit contra els Bolivians, el Setmanari de l'Alt Empordà el col·loca dins de l'11 ideal de la jornada:L'11 de la jornada

Doncs ja ho veieu... gràcies a que aquest equip de futbol és una pinya de grans persones, en Pulles, en un moment difícil, ha passat una setmana que segurament no oblidarà mai!

Ànims Pulles, ets molt gran!!!


© 2020 Club de Futbol Cistella. Tots els drets reservats. Amb l'assessorament de Cumlaude Tech