ACTA DEL PARTIT
Diumenge, 08 Gener 2012 16:00 h
C.F. Selvatans C.F. Cistella
1 0

Equip titular

Porter
Defensa
Migcampista

Estadístiques

images/com_joomleague/database/events/injured.png Partits Lesionat
25. Jose María Bazán (1)
21. Marcel Bofill (1)
5. Jordi Montaner (1)
1. Adrià Payet (1)
19. Calvin Sudhoff (1)
7. Yannick Sudhoff (1)
4. Francesc Turró (1)
17. Jordi Vilarrasa (1)
images/com_joomleague/database/events/foul_time.png Minuts Jugats
6. Carles Abulí (12)
3. Ferran Auquer (12)
11. Albert Ayats (12)
23. Joaquín Bardera (12)
2. Miquel Montaner (12)
18. Joan Baptista Soler (12)
10. Sergi Torrecabota (12)
images/com_joomleague/database/events/own_goal.png Gols Encaixats
6. Carles Abulí (1)
images/com_joomleague/database/events/exclusion.png Partits Sancionat
9. Héctor Serra (1)

 Resum del partit

Els Selvatans prefereixen jugar contra 7 jugadors que aplaçar el partit.

Imatge del partitCrònica de Miquel Montaner - 8 de Gener de 2012. Aquest cap de setmana el C.F. Cistella s'ha trobat en una situació insòlita. Diversos jugadors han patit vòmits i diarrea a última hora i només 7 jugadors s'han presentat al camp del Selvatans. Veient la impossibilitat de jugar un partit de forma digne, el Cistella ha sol·licitat l’aplaçament del partit, però els Selvatans han decidit denegar l’aplaçament i disputar el partit contra un equip de només 7 jugadors!! Tot i que creiem que ha estat un gest poc amistós entre dos clubs en què sempre hi ha hagut una excel·lent relació i que no s’estan jugant res en la competició, els Selvatans estan en tot el seu dret de prendre aquesta decisió i, per tant, el Cistella l'ha acceptada i s'ha preparat per disputar el partit.

El partit ha començat i els Selvatans no han tardat massa a marcar el primer gol. En una falta indirecte dins de l'àrea, 4 jugadors del Cistella s'han posat a la barrera i, lògicament, només en quedaven 2 per marcar a la resta de jugadors. El xutador de la falta ha pogut triar a qui la passava, l'ha donada a l'Aleix Dalmau que sense oposició no falla i fa pujar el 1-0 al marcador. El partit ha continuat fins al minut 12, on l'Ayats s'ha lesionat en una jugada fortuïta i no ha pogut continuar. En aquest moment, l’àrbitre ha decidit suspendre el partit complint amb el reglament, ja que el Cistella s’ha quedat amb només 6 jugadors.

En resum, durant els 12 minuts que ha durat el partit s'ha vist un espectacle lamentable. Es fa del tot incomprensible la decisió dels Selvatans. Els Selvatans i el Cistella són dos equips que sempre han mantingut una relació excel·lent i a més a més cap dels dos s'hi juga res important en aquesta lliga. Quin tipus de partit esperaven veure? Ha estat molt trist veure com 7 jugadors es defensaven com podien d'un equip d'11 jugadors que l'únic objectiu que tenia era ridiculitzar al contrari. Crec que en la categoria que estem no s'hi val tot per guanyar. Tot i que repeteixo que els Selvatans estaven en tot el seu dret de no aplaçar-lo, en aquestes situacions extraordinaries és on es demostra el companyerisme i s'ha de pensar que hem de seguir tenint una bona relació després d'aquest partit. Ja es podia preveure que abusar i golejar a un equip de només 7 jugadors no ajudaria gaire a mantenir la bona relació entre els equips. Crec que si poden els equips s'han de fer favors mutus perquè demà pot ser l'altre equip el que es troba en aquesta situació.

Esperem que els Selvatans estiguin orgullosos de com han aconseguit aquests 3 punts i només desitjar-los que no es trobin mai en una situació semblant. El Cistella aprendrà moltes coses d'aquesta experiència, però esperem que els Selvatans també i la propera vegada tots poguem fer millor les coses. Segurament avui les decisions ja serien diferents de les d'ahir.

La setmana vinent el Cistella jugarà el penúltim partit de la 1a volta contra el Vilajuïga. El partit es jugarà a Cistella el dissabte 14 de Gener a 2/4 de 4 de la tarda. Us hi esperem a tots!

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

Jugadors que han disputat el partit

© 2022 Club de Futbol Cistella. Tots els drets reservats. Amb l'assessorament de Cumlaude Tech i Proactua