17. Jordi Vilarrasa (1)

Resum del partit

19 de Febrer de 2011

Els 3 punts es queden a Cistella en un bon partit de tota la plantilla.

El Cistella ha sortit al camp amb moltes ganes d'emportar-se la victòria, després del mal partit del passat cap de setmana. Tots els jugadors s'han entregat i ha ofert un bon futbol als aficionats. Però el Vila-sacra no ha posat les coses fàcils. Tot i arribar a la mitja part amb empat a zero, una segona part increïble d'en Roland, que ha marcat 3 gols, ha decidit el partit a favor dels locals.

La 1a part ha començat amb el Cistella jugant millor al futbol sense deixar sortir al Vila-sacra del seu camp. Només sortien en pilotes llarges buscant l'esquena de la defensa del Cistella. Però tota la defensa ha estat molt concentrada, sobretot en Jordi Montaner, que ha estat un malson pels davanters del Vila-sacra durant els 90 minuts. Però el Cistella no aprofitava les ocasions de gol. Una gran jugada d'en Roland que es desfà de 4 defenses acaba rematant fora. Una pilota llarga de la defensa deixa l'Ayats sol, intenta fer una vaselina amb la cama dolenta i la pilota acaba a les mans del porter. De mica en mica el Vila-sacra ha anat equilibrant el domini i ha començat a disposar d'ocasions de gol. Una pilota pentinada per un jugador del Vila-sacra deixa al seu davanter sol que des de fora de l'àrea xuta per sobre el travesser. La primera part acaba amb empat a 0 amb els dos equips lluitant moltíssim sense un dominador clar.

El Cistella ha sortit a la 2a part a emportar-se el 3 punts. La defensa ha seguit concentrada i el joc d'atac ha estat molt més perillós, creant moltes ocasions de gol. En Roland ha fet un dels seus millors partits de la temporada contra el seu ex-equip. En una jugada personal arriba fins a la línia de fons, retalla al defensa i remata contundentment posant el marcador 1-0. Però el Vila-sacra no ha baixat els braços i en una jugada a pilota llarga, el davanter se'n va per velocitat i remata impecablement a tocar la creueta des de dins de l'àrea (1-1). Després de l'empat hi ha hagut uns minuts d'incertesa amb ocasions pels dos equips. Fins que a mitjans de la 2a part en Roland aprofita una assistència d'en Miquel, baixa la pilota amb el pit a dins de l'àrea i remata al fons de la porteria (2-1). Pocs minuts més tard, una nova jugada personal d'en Roland remata creuat des de dins de l'àrea i l'Ayats només l'ha d'acabar d'empènyer (3-1). Després de discutir-ho hem donat el gol a en Roland per considerar que l'Ayats remata quan la pilota ja estava dins de la porteria. En Roland encara podia haver marcat un altre gol, però un mal bot de la pilota l'impedeix rematar bé. Els últims minuts del partit han estat de tràmit amb el Cistella conservant el marcador i el Vila-sacra intentant remuntar sense èxit.

En resum, bon partit del Cistella que millora molt la imatge respecte la setmana passada. Aquesta setmana les baixes no han estat decisives i això fa pensar que de cares als propers jugadors aquesta plantilla pot oferir un bon futbol i guanyar molts partits.

Dissabte que ve el Cistella visita l'estadi de Vilatenim on jugarà contra el líder, la U.E. Figueres B, a dos quarts de 4 de la tarda. Us hi hi esperem a tots.

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

Jugadors que han disputat el partit C.F. Cistella - U.E. Vila-sacra

Alineació C.F. Cistella: Adrià, Miquel, Ferran, Jordi M., Yannick, Carlos (Marc, 67'), Samu, Abulí, Anglada (Manel, 45'), Roland, Ayats.