Mal partit del Cistella a casa

Derrota contra un rival directe, CISTELLA 1 – VILADAMAT 2

El passat dissabte, el Municipal de Cistella va rebre la visita del Viladamat. La zona mitja de la classificació està més igualada que mai i el Cistella necessitava fer-se amb la victòria per assegurar-se, gairebé amb certesa, la permanència en aquesta categoria.

El partit, però, no va acabar amb el resultat esperat pels vermells, que van veure com, una setmana més, se’ls escapaven els punts. 


Durant els deu primers minuts de joc, van ser els locals qui dominava el partit. Però la situació es va capgirar ben aviat: al minut 15 el Viladamat s’avançava en el marcador.


Tot i que el joc del Viladamat no va ser especialment bo, el del Cistella encara ho va ser menys. Els vermells tenien un d’aquells dies en que res surt com esperes. Els intents de crear perill es quedaven només en això, en intents. Els visitants van saber aprofitar el mal moment dels cistellencs i van allargar distàncies al minut 33, anotant el 0 - 2.


Ja a la segona meitat, els vermells encara no trobaven el seu lloc dins el camp. Ho provaven amb pilotades amunt sense un destí concret, que acabaven recuperant els rivals. Tot i així, els de Cistella van poder evitar que el Viladamat fes el tercer tanto.
En el temps afegit, va arribar el gol de l’honor pels vermells de les botes de Marcel Bofill.

Si aquest gol hagués arribat abans, el Cistella encara hagués tingut temps per intentar igualar el resultat. No obstant això, els minuts ja s’havien esgotat i els de Viladamat es van emportar els tres punts a casa.

JoomlaMan