GRAN C.F. CISTELLA

UNA ALTRA VICTÒRIA CONTRA UN DELS GRANS, CISTELLA 1 - BEGUR 0

El Municipal de Cistella tornava a rebre un rival, fins llavors, desconegut: el Begur. Els del Baix Empordà arribaven al petit poble amb un autocar particular, equipats amb un mateix xàndal i amb quasi total certesa que sortirien d'allà amb els 3 punts. Els de Cistella, però, continuen sent experts en sorpendre a tothom setmana rere setmana i en vèncer aquells rivals que semblaven més difícils de tombar. 
La primera part va seguir una dinàmica una mica monòtona. Ni els alt ni els baix empordanesos van tenir ocasions clares i el ritme del partit era lent. Tot i això, els vermells marxaven al descans deixant molt bones sensacions pel que fa la resistència davant d'un rival fort.

Si a la primera part parlàvem de resistir davant dels visitants, a la segona hem de canviar el concepte pel de ''superar-los''. Els cistellencs van anar-se imposant tant en la possessió, com en el bon joc, com finalment en el resultat. Al minut 67, Christian rematava perfectament de cap una falta llunyana tirada per Portarias.

Els vermells van saber mantenir amb contundència el marcador fins el final, sense fer patir a l'espectador en cap moment.


Després d'aquesta nova victòria, els equips de la part alta de la classificació han de començar a veure que guanyar al camp del Cistella no es bufar i fer ampolles. Així ho han demostrat els vermells un cop més.

JoomlaMan