EL CISTELLA CONTINUA SUMANT PUNTS

EL CISTELLA CONTINUA SUMANT PUNTS, VILADAMAT 1 - CISTELLA 1

El passat diumenge, l'equip cistellenc visitava el camp del Viladamat; i ho feia en un bon moment. Els vermells venien de vèncer als seus dos últims rivals i estaven disposats a fer-se amb la tercera victòria consecutiva.


L'inici del partit va ser tan precipitat com positiu pel vermells. Havien passat tan sols uns segons des que l'àrbit havia iniciat el matx quan ja s'avançaven en el marcador. Els espectadors encara ni havien agafat lloc que David Alves ja s'havia tret una jugada i un gol de la màniga, o de les botes, més ben dit.


Així doncs, el Cistella partia amb avantatge, un avantatge que van saber aguantar fins l'últim minut de la primera part. Els locals van aconseguir empatar just abans del descans.


La segona meitat no va tenir cap transcendència, el partit ja estava decidit. Jugades a una banda i l'altra, igualtat tant en possessió com en creació d'ocasions... Finalment el resultat es va mantenir fins el xiulet final i el partit va concloure amb repartiment de punts.


Tot i que el Cistella no va aconseguir derrotar un tercer rival consecutivament, suma un partit més sense conèixer la derrota. Els vermells es situen en una molt bona 6a posició, a un lloc d'entrar a la zona ''uefa''. Una posició privilegiada per un equip que s'estrena en aquesta categoria.

JoomlaMan