GRAN PARTIT DEL C.F. CISTELLA

VICTÒRIA DEL CISTELLA DAVANT EL FINS ARA IMBATUT AGULLANA, CISTELLA 2 - AGULLANA 1

Els vermells rebien la visita del que en aquell moment liderava la classificació. El C.D. Agullana arribava al poble de Cistella sense haver perdut cap partit i, per tant, amb certa aventatge per fer-se també amb els següents tres punts. Els locals, però, sorpendrien a tothom i aconseguirien el que cap equip havia estat capaç de fer fins llavors: derrotar al líder.


Durant la primera part, l'Agullana trasmetia sensació de superioritat, sobretot pel que fa la tècnica i la tàctica. El Cistella, conscient que s'enfrontava a un dels rivals més forts, estava preparat per aguantar el bon joc dels visitants i intentar aprofitar qualsevol oportunitat que se'ls presentés. Però res van poder fer davant un penalti senyalat a la seva contra, al minut 22. El jugador de l'Agullana no fallava i posava al seu equip per davant.


Ara tocava reaccionar; no aguantar tant al rival i sortir a la recerca del gol de l'empat. Seguint aquesta teoria, a la segona meitat hi va haver un canvi a les files vermelles: Blas, que jugava de central, va passar a formar part de la delantera. I és que seria ell mateix qui transformaria el primer gol local, després de la recuperació d'una pilota i una postetior jugada personal.
Les possibilitats de guanyar tornaven a estar repertides a parts iguals.


L'actiud va jugar un paper clau en el desenvolupament final d'aquest matx: l'Agullana havia sortit amb certa relaxació, confiats de la seva superioritat. Els vermells, en canvi, sabien que ho havien de donar tot i més si volien que el partit fos seu. Així doncs, els locals no van parar fins aconseguir, al minut 72, el gol que els donaria la victòria definitiva. Una falta treta per Porterias va acabar amb la rematada de cap de Javi i els tres punts al sac vermell.


El Cistella va saber com distribuir el temps restant fins que va sonar el xiulet final.


Aquetes dos victòries consecutives han de servir als cistellencs per adonar-se que, per molt que siguin nous en aquesta categoria, estan perfectament capacitats per acabar la temporada molt ben situats.

JoomlaMan