MAL COMPORTAMENT

SUPERIORITAT TANT EN EL MERCADOR COM EN EDUCACIÓ, Palafrugell 1 – Cistella 2

El passat dissabte, al Cistella li tocava fer un dels trajectes més llargs d'aquesta temporada: visitar el camp del Palafrugell. En un primer moment, semblava que s'havia de viure un bon enfrontament; es disputava en un camp en condicions, amb còmodes graderies, hi havia molta gent... Però, com es sol dir, mai et pots fiar d'una primera impressió. Malauradament, el partit es caracteritzaria per una sèrie d'incidents violents, que van eclipsar tot el futbol jugat abans.


La primera part, molt igualada per part dels dos equips, estava a punt d'acabar amb el marcador a zero. Els vermells, a diferència dels partits anteriors, van saber aguantar molt bé el ritme de joc i el control de la pilota, no deixant-se superar per un rival, a priori, superior. Els de Cistella sabien que un gol abans del descans els encaminaria cap als tres punts i no van deixar escapar l'oportunitat que se'ls va presentar al minut 45. Miguel Ángel Moreno va enfonsar dins la xarxa una falta des de fora l'àrea que havien comès sobre Vilarrasa. Així doncs, el Cistella marxava al descans per davant en el marcador, situació que feia temps que no es donava.


Ja a la segona part, arribaria el malson dels vermells: l'àrbitre senyalava un penal a favor dels locals, i aquests el transformaven en gol. La igualtat entre uns i altres continuava i el partit no semblava tenir una resolució clara, sinó que tant podia mantenir-se aquest resultat, com augmentar-lo qualsevol dels dos bàndols. Finalment, van ser els cistellencs qui, aprofitant al màxim els últims minuts de joc, van aconseguir el gol de la victòria al minut 74. Cristhian Fernandez, que s'estrenava com a golejador, va rematar perfectament de cap un centre de Vilarrasa, que donava la victòria als visitants. Però, quan quedaven només cinc minuts de joc, el partit va donar un gir dràstic i no pas pel que fa res relacionat amb el futbol.

Va començar una baralla que, fins i tot, va entra gent del public a picar als jugadors del cistella, una bergonya, tot i que el partit no havia sigut dur.

Lo mes important es que el cistella guanya i suma 3 punts mes al sac.

JoomlaMan