NO VA PODER SER

DERROTA PELS PÈLS, Cabanes 3 - Cistella 2

El passat diumenge el Cistella visitava el camp de l'UE Cabanes, una oportunitat de sumar 3 punts més que no podia deixar escapar ja que, segons la classificació, els vermells les tenien casi totes per guanyar. Aquestes expectatives, però, s'esfumaven als 4 minuts de joc, quan el Cabanes transformava en gol un penalti comès pel porter cistellenc. Abans de complir-se el primer quart d'hora, els locals allargaven distàncies marcant el segon gol del matx, fruit d'una errada defensiva que va despistar a Payet.
Les sensacions del Cistella al llarg de la primera part no van ser bones. Des de fora el terreny de joc donava la impressió que els vermells no estaven exprimint al màxim el seu potencial, que estaven mancant d'actitud. Així doncs, aprofitant el seu mal moment, els locals marcaven el seu tercer gol al minut 41. Aquest va ser, d'alguna manera, l'únic ''tanto'' que no es podia haver evitat.
Durant el descans, els de Cistella van recuperar totes les forces i les ganes que els hi havien faltat fins llavors. El partit estava a punt de donar un gir de 360 graus.
La dinàmica de la segona part no va tenir res a veure amb la de l'anterior. Els locals, esgotats per l'esforç físic, ja no dominaven els minuts. Els vermells, en canvi, van sortir a donar el 200% d'ells mateixos i es van fer amb el control de la pilota, creant constantment ocasions perilloses. Els minuts passaven i l'esfèrica no volia entrar, però aleshores va arribar l'esperança vermella: l'àrbitre va xiular un penal al seu favor sobre Blas. Vilarrasa es va oferir per tirar-lo i no va perdonar. A partir d'aquí el Cistella va veure que era possible arreplegar algun punt al rival, possibilitat que va augmentar al minut 86, quan Gerard mercava el segon gol visitant.
El temps jugava en contra dels cistellencs que necessitaven fer un últim esforç per aconseguir empatar. El temps afegit es va caracteritzar per l'intent de perdre temps dels locals, tot i que això no va impedir al Cistella continuar lluitant. Finalment, els minuts es van esgotar abans que arribés el tercer i merescut gol dels vermells.

JoomlaMan