PARTIT DOLENT DEL CISTELLA

CONTINUA LA IRREGULARITAT VERMELLA, ESPLAIS 4 – CISTELLA 1

Un bon principi no condueix sempre a un bon final. Quan el passat diumenge el Cistella s'avançava en el marcador al primer minut de joc al camp dels Esplais, ningú esperava quin seria el resultat definitiu d'aquell matx. Marcel Bofill, que enfonsava la pilota a la xarxa amb un potent xut creuat, acabava de fer el que seria l'únic gol del Cistella.
La falta d'anticipació en la recepció de pilotes va provocar la pèrdua de moltes d'aquestes, sobretot al mig del camp, que van acabar en contraatacs perillosos dels Esplais. Els locals els guanyaven l'esquena un cop i un altre; era qüestió de temps que arribés el gol. Així doncs, al minut 26 començava la remuntada dels de Castelló, que anotaven el tanto de l'empat. El segon gol dels locals va arribar al final de la primera part, després d'un mal entès dins l'àrea petita entre el porter vermell i un dels seus defenses que un jugador contrari no va desaprofitar.
La segona part seguiria la mateixa dinàmica: domini dels locals i com a conseqüència més gols al seu favor. El tercer el feien al minut 64.
Els vermells no van ser capaços de realitzar el seu bon joc habitual còmodament en cap moment del partit. Tot i que van tenir alguna ocasió clara, cap va servir per retallar distàncies. L'esperança d'una remuntada triomfal va quedar totalment descartada amb l'arribada del quart gol local al minut 83.
Semblava que després de la victòria davant del líder la setmana anterior el Cistella havia recuperat aquella vitalitat inicial, però novament queien en la irregularitat tan pel que fa el joc com el resultat.
El proper diumenge els de Cistella tornen a jugar en camp rival, en aquesta ocasió contra el Cabanes, no gaire ben situat a la taula de classificació. Els vermells hauran d'intentar aprofitar el mal moment dels cabanencs per sortir del seu propi pou.

JoomlaMan