TRES PUNTS MÉS AL SAC

EL CISTELLA TORNA A TASTAR EL GUST DE LA VICTÒRIA, CISTELLA 3 – C.E. LLANÇÀ 0

Un dissabte més, el C.F. Cistella es trobava al Camp Municipal del poble per rebre un nou rival: el C.E Llançà. Els vermells necessitaven refer-se de les dos últimes derrotes i tornar a trobar el seu lloc en una competició que està resultat ser més complicada del que semblava en un inici. I així ho van fer.
Al minut 12 Marcel Bofill obria la llauna pels locals, estrenant-se com a golejador aquesta temporada i trencant la mala ratxa de començar gairebé sempre perdent. Aquest cop no calia remuntar el resultat, calia tan sols mantenir-lo o, fins i tot, ampliar-lo.
El Cistella va ser l'amo i senyor del mig del camp durant tot el partit, cosa que va facilitar molt la resta del seu joc. I és que quan els vermells es fan amb la mitja ja no hi ha qui els pari. Així doncs, al minut 27 Blas Moreno anotava el segon gol dels locals i en sumava un més al seu compte personal, treien-se de la màniga un xut imparable després d'una bona jugada individual.
Tot i el marcador favorable, el Cistella no va abaixar la guàrdia en cap moment i va seguir dominant el matx. Al minut 38, Jordi Vilarrasa arrodonia el marcador transformant el tercer gol del partit amb un xut des de fora l'àrea i un fort efecte que va despistar al porter rival.
A la segona part no hi va haver gols, però no precisament per falta d'ocasions. Els vermells n'haguessin pogut fer uns quants més si no fos per algun pal i algun xut lleugerament desviat. Tot i així, va ser una tarda rodona pel Cistella que va gaudir dels minuts de joc com feia temps que no gaudia.
Aquest equip torna a transmetre bones vibracions i sembla que per fi s'ha acabar de consolidar. La incorporació dels germans Cristhian i Marcos Fernandez ha estat el toc final per acabar de formar una plantilla molt completa: sòlida en defensa, dominant al mig del camp i eficaç en atac. El resultat d'aquest partit no ho podria reflectir millor.

Escrit per Carla Torruella.

JoomlaMan