TRES PUNTS MENYS QUE S'ESCAPEN A CASA

3 PUNTS MÉS QUE ESCAPEN DE LES BOTES DELS VERMELLS, CISTELLA 1 – MARCA DE L'HAM 2

 

El passat dissabte es vivia un nou enfrontament al Municipal de Cistella. Després de la derrota de la setmana passada els vermells necessitaven fer-se amb la victòria per recuperar els ànims i demostrar que s'havia tractat tan sols d'un lleu entrebanc. Però des del seu inici el partit recordava al matx de la jornada anterior: control de la pilota per part dels visitants durant bona part dels minuts, falta d'encert de cares a portaria per part del Cistella i primer gol del partit pels de fora, que s'avançaven al minut 16. La dinàmica va ser la mateixa tota la primera part, tot i que, de moment, sense més gols.


Els cistellencs marxaven al descans amb un resultat desfavorable, encara que relativament fàcil de capgirar. Però qui obriria la llauna a la segona meitat seria novament la Marca, que feia el segon gol al minut 65. Tot i que encara quedava gaire bé mitja hora de joc, la distància en el marcador semblava ja massa gran perquè el Cistella pogués fer-se amb els tres punts. Tot i així, els locals van seguir lluitant per retallar distàncies i aconseguir el gol de l'honor, que arribaria a tan sols dos minuts del final. El gol el feia Porteries, que s'havia incorporat feia poc al terreny de joc després de mesos de baixa per molèsties físiques.


Tot i els dos mals últims resultats, el Cistella es manté a mitja taula de classificació amb la meitat dels 12 disputats. Encara queda molta lliga per endavant i temps de sobres per reaccionar i recuperar l'afany de victòria que tant els caracteritza.
Amb aquesta nova derrota ja són 6 els punts que han marxat del Municipal de Cistella consecutivament. El proper cap de setmana els vermells tornen a jugar en terres locals, en aquesta ocasió contra el C. E. Llançà. Els cistellencs tindran la oportunitat de demostrar si realment a la tercera va la vençuda.

JoomlaMan