PRIMERA DERROTA A CASA

PIMRERA DERROTA DEL CISTELLA A 3a CATALANA, CISTELLA 0 – SANT PERE PESCADOR 3

 

 

El Municipal de Cistella es va convertir el passat dissabte en l'escenari d'un duel molt esperat. Dos rivals que ja es coneixien molt bé de la temporada passada s'havien d'enfrontar novament després dels seus respectius ascensos. El Cistella havia arrabassat el títol de lliga al Sant Pere en l'últim partit de l'any anterior i des de llavors la tensió entre els dos equips encara no havia desaparegut. Ara, pocs mesos després, es repetia l'enfrontament.

 

El Sant Pere va començar dominant el partit i no va tardar en obtenir-ne recompensa: el primer gol dels visitants arribava al minut 7 després d'un xut de falta molt ben col·locat on Payet no va poder arribar. El Cistella sabia que havia de reaccionar aviat i així ho va fer. Tímidament i a poc a poc va anar trobant el seu lloc al partit i va començar a tocar més la pilota. Tot i així, no van disposar d'ocasions de risc, impossibilitant així igualar el resultat. Bona part del matx va girar entorn una constant polèmica arbitral que semblava desafavorir els locals, que reclamaven al col·legiat que amonestés més severament el joc brut del Sant Pere en diverses ocasions.

 

Amb el 0 a 1 al marcador els jugadors marxaven als vestuari enfadats, on es mentalitzaven que tot es decidiria a la segona meitat. Però el Sant Pere va sortir amb les piles recarregades i va aconseguir ràpidament el gol de la tranquil·litat al minut 48. Tan sols 4 minuts més tard, arribava la sentència del Cistella, que rebia el tercer gol de la tarda. Però aquest cop l'àrbitre, que es trobava molt lluny de la jugada, es va equivocar en donar el gol per vàlid. El jugador del Sant Pere es trobava en posició irregular i així van fer saber-ho les insistents protestes dels jugadors i aficionats vermells, tot i que no van servir. A partir d'aquí el mal ambient que ja hi havia per polèmiques anteriors va agreujar-se, desesperant als jugadors del Cistella. Als locals no els va quedar més remei que intentar deixar de banda les decisions arbitrals i seguir lluitant per no rebre cap més gol i intentar retallar distàncies, tot i que finament no va ser possible.

 

Així doncs, el resultat entre els dos equips es repetia, però aquest cop favorablement pels visitants, que aconseguien així la primera victòria en aquesta nova categoria. El Cistella, en canvi, no coneixia encara la derrota aquesta temporada i trencava una ratxa de 16 mesos sense perdre en camp propi. Els vermells, però, patien encara numeroses baixes tant defensives com ofensives, que es van notar tant en la falta de gol com en la quantitat de gols encaixats. De fet, el partit havia estat a punt de suspendre's per falta de jugadors disponibles. Si bé el Cistella partia amb desavantatge per aquest motiu, el Sant Pere contava amb un equip molt ben reforçat respecte la temporada anterior gràcies a la bona situació econòmica del club que els havia permès fer-se amb bons nous jugadors. Però el Cistella ha de continuar demostrant que no cal ser un gran club per fer un gran futbol i deixar enrere aquesta primera ensopegada tan ràpid com sigui possible. Ara cal mirar endavant i recuperar el seu estat òptim per fer front al seu pròxim duel contra la Marca de l'Ham.

JoomlaMan