Partit ensopit, Cistella 0 - Llers 0

La tramuntana i un Llers excessivament defensiu han deixat un partit amb poc futbol molt avorrit pels aficionats.

Escuts de l'enfrontament

Partit ensopit al municipal de Cistella amb una primera part on el Cistella ha anat a buscar el seu rival al seu camp, desde el primer minut, decidit a pressionar al seu rival i a marcar el gol desitjat. Però s'ha trobat un Llers totalment tancat a dins la seva àrea, sense ganes de jugar a futbol, intentant perdre tot el temps del món amb accions com les de fora de banda, córners, sacades del porter... El Cistella doncs, ha caigut al parany del baix ritme de partit i de les continues pèrdues de temps del seu rival. A més, la tramuntana provocava impresicions dels 2 equips que encara deslluïen més el partit. I així ens hem anat al descans. amb un empat a 0.

La segona part ha començat amb el mateix guió que a la primera tot i que el Llers tenia la forta tramuntana a favor. El llers tancat a la seva àrea conscient que si jugava de tu a tu al Cistella sortiria sense puntuar. Els últims 15 minuts han sigut frenètics, ja que el Cistella intensificaria la seva pressió i tindria moltes ocacions clares per marcar. I dic frenètics perquè el Llers es decidiria com a mínim a sortir a la contra i obrir espais al camp, que permetria al Cistella desplegar el seu futbol i sentir-se més còmode.

El Llers ha jugat les seves armes i s'ha endut un punt de Cistella. Per la seva banda el Cistella continua líder tot i que perd l'avantatge que tenia al capdavant de la classificació.

Informe del partit Dades del partit

JoomlaMan