Partit vibrant amb remuntada inclosa, Garriguella 1 - Cistella 2

Partit intens al municipal de Garriguella, on tots dos equips han jugat amb les seves millors armes i el Cistella s'ha mantingut ferm fins a l'últim minut del partit.

Escuts de l'enfrontament

A la primera part el Cistella sortiria decidit a pressionar i crear el màxim d'ocacions de gol possibles. Per això tancaria al Garriguella a la seva àrea. Però el Cistella es veuria sorprés per una contra ben organitzada del Garriguella al minut 11 i que després d'una pilota dividida entre el central i el porter, un mal refús rebotaria a l'esquena d'en Ronald i la pilota acabaria entrant a la porteria (1-0). El Cistella continuaria arraconant al seu rival al seu camp, i seria al minut 30 on l'Albert Porteries llançaria una falta magistral perforant la porteria del Garriguella. Encara amb 15 minuts per esgotar la primera part, el Cistella volia i buscaria amb insistència el segon gol que li donés un marcador favorable abans d'arribar al descans. Però la sort donaria l'esquena al Cistella i la pilota no volia entrar ni per la dreta, ni per l'esquerra i tampoc pel centre.

Així doncs, marxaríem al descans amb un 1-1, que per al Cistella seria injust, ja que havia creat moltíssimes ocasions i havia portat el pes i la iniciativa del partit tota la primera part.

La segona part seguiria amb el mateix guió que en la primera, amb la iniciativa del Cistella per a buscar el segon gol, però la lluita de la pilota seria més a la zona del mig del camp i ja no tant a la zona de finalització del Garriguella. I no seria fins al minut 82 que arribaria el 1-2 definitiu de les botes d'en Jordi Vilarrassa després d'una bona assistència entre línies d'en Gabri.

Així doncs, victòria merescuda i treballada del Cistella al camp del 5è classificat de la categoria.

Informe del partit Dades del partit

JoomlaMan