Concert de xiulet, Cistella 3 - Fortià 0

Partit intens al municipal de Cistella on el clar protagonista seria un extremadament estricte col·legiat que ensenyaria 12 targetes grogues, 1 vermella directa i expulsaria a 3 jugadors, un del Cistella i dos del Fortià.

Escuts de l'enfrontament

El Cistella sortiria decidit a avançar les seves línies i pressionar el Fortià, fet que propiciaria el primer gol d'en Surya al minut 10 del partit al avançar-se en la rematada a la defensa després d'una bona centrada d'en Porterias. Després del primer gol afavor el Cistella baixaria la pressió i el ritme del partit, donant més sortida de pilota al Fortià i per tant més possessió de pilota.

La segona part començaria igual que la primera amb pressió i domini de la pilota per part del Cistella. El fruit arribaria de les botes d'en David Alves on al minut 65 marcaria creuant la pilota davant la sortida del porter. Tot l'equip continuaria sense abaixar el ritme i buscant el gol que li donés la tranquil.litat. I aquest arribaria al minut 85 després d'una bona jugada d'en Caritg per l'esquerra que deixaria el gol servit en safata novament a en David Alves.

Així doncs, partit guanyat al fortí de Cistella que encara no coneix la derrota a casa.

Informe del partit Dades del partit

JoomlaMan