Partit poc vistós però victòria important, Cistella 3 - Vilafant At. 0

El Cistella sortiria decidit de bon principi del partit a encarrilar el partit al seu favor, amb pressió a la sortida de la pilota dels homes del Vilafant At.

Escuts de l'enfrontament

Aquesta pressió donaria el seu fruit al minut 7 on en Gabri aprofita una assistència amb el cap d'en Porterias que el deixa sol davant del porter i no desaprofita l'ocasió per posar ben aviat el 1-0 al marcador. Només 3 minuts mes tard, una centrada d'en Nil des de la dreta arriba als pels d'en David Alves, que fa un barret al seu defensor i col·loca la pilota lluny de l'abast del porter (2-0). A partir del segon gol el Cistella abaixaria el ritme considerablement, cosa que faria que el Vilafant At. tingués una circulació de pilota un xic més fluïda i disposés d'un parell de bones ocasions de gol que l'Adrià, el porter amb més bona forma del campionat, aturaria amb bones intervencions.

La segona part el Cistella continuaria un xic relaxat i el Vilafant At. per la seva banda realitzaria una pressió molt forta al mig del camp, cosa que li permetria realitzar algunes contres ben executades, que farien anar de bòlit a la defensa i porter del Cistella. Però el gol del Vilafant At. no arribaria i ja en els darrers minuts de partit el Cistella sentenciaria el partit amb una jugada personal del veterà Abulí que retallaria dins de l'àrea i col·locaria la pilota ajustada al pal.

Així doncs, partit poc vistós però molt efectiu del Cistella, que en aquest campionat encara no sap que és perdre a casa.

Informe del partit Dades del partit

JoomlaMan