La pressió i la intensitat del Cistella afoguen al líder, Cistella 5 - Bolivians 0

Partidàs del Cistella que sortiria decidit a treballar des del primer minut de partit fins que l'àrbitre pités el final, fós el resultat que fós.

Escuts de l'enfrontament

Una forta pressió de tot l'equip i la reducció d'espais donarien fruit al minut 14 on Surya marcaria el primer gol per sota les cames del porter. La Colectividad Boliviana no es trobaria gens còmoda amb la sortida de la pilota amb el seu porter, amb continues pèrdues de pilota i sense poder enllaçar la defensa amb els seus homes del mig del camp. Al minut 27 en Jordi Vilarrasa marcaria el segon en un xut de falta per sobre la barrera, deixant el marcador 2-0 amb el que ens aniríem a la mitja part.

A la segona part el Cistella continuaria amb la mateixa intensitat que a la primera, amb la intenció clara de sentenciar el partit i no deixar-se remontar un marcador clarament a favor, tal i com va passar al partit d'anada. I així va ser, en el minut 58 en David sentenciava el partit amb el tercer gol. El Cistella es trobaria molt còmode al seu camp i a partir del 3-0, el Bolivians es llençarien a l'atac abandonant una mica la defensa, situació que crearia moltes oportunitats de gol pel Cistella. Ja en el minut 81 en Gabri marcaria el 4-0 després d'una assistència d'en Porterias. El cinquè gol arribaria de les botes d'en Surya que sol davant del porter no desaprofitaria l'ocasió per deixar el marcador amb un contundent 5-0.

Així doncs, marcador contundent i gol average a favor contra un rival directe al fortí del Cistella.

Informe del partit Dades del partit

JoomlaMan