El camp petit i enfangat s'ha convertit en una ratera pel Cistella, Sant Llorenç 2 - Cistella 2

Partit que ha estat a punt de no jugar-se pel mal estat del terreny de joc degut a les pluges. Però finalment el St.Llorenç ha decidit jugar-hi, tot i sabent que el camp quedaria totalment destrossat.

Escuts de l'enfrontament

La primera part el Cistella ha sortit decidit a dominar el partit, i així ha sigut, ja que al minut 12 en Surya aprofitaria un refús del porter després del fort xut d'en David. L'alegria duraria ben poc, ja que en Mohamed marcaria el gol de l'empat, després d'un mal refús del porter, degut al mal estat del terreny. Així doncs aniríem al vestuari, amb l'empat a un.

La segona part ha estat el mateix guió que a la primera, però amb el terreny de joc més impracticable, els homes del Cistella han treballat de valent per arribar a la porteria contraria i finalitzar amb gol. I el premi arribaria al minut 49, on Surya realitzaria un fort xut de fora de l'area que el porter no podria aturar. El Cistella lluny de tancar-se a la seva area buscaria el gol de la tranquilitat, però el que es trobaria seria una contra del St.Llorenç al minut 60 en una centrada al segon pal que aprofitaria l'Ivan. Amb 30 minuts per davant el Cistella buscaria amb molta insistència el tercer gol que li donés els tres punts, però el gol, una setmana més, se'ns ha ressistit. El cada vegada més enfangat terreny de joc provocava patinades i impressions que afavoria a les defenses i perjudicaria a les davanteres.

Tot i la bona actitud dels jugadors del Cistella, el gol no ha arribat i el partit ha acabat amb un empat totalment injust pel que s'ha vist al camp.

Informe del partit Dades del partit

JoomlaMan