El Cistella es posa líder, U.E. Vila-sacra 0 - C.F. Cistella 6

Partit treballat del Cistella que s'ha trobat un rival que a sobre del paper havia de ser fàcil, però no ha sigut així. 

Escuts de l'enfrontament

S'ha trobat un Vila-sacra molt ben possicionat al darrera, i conscient que en un camp tan petit podia tenir alguna possibilitat de sumar algun punt. El Cistella ha pogut trobar la porteria contraria al minut 16 de les botes d'en David després d'una pilota que en Gerard ha recuperat dins de l'àrea. El Vila-sacra seguia jugant tancat al seu camp i sortint amb rapidesa a la contra, però un bon treball del mig del camp i la defensa aconseguia neutralitzar-lo amb efectivitat. Al minut 31 en Gerard donava el segon gol al Cistella amb un xut ajustat al pal. Així doncs, la primera part acabava amb un marcador favorable però no tranquil·litzador del tot, ja que si el Vila-sacra marcava un gol els deixaríem posar al partit i ens donarien molts problemes.

El Vila-sacra aguantaria 12 minuts la pressió del Cistella que ha sortit a la 2a part ben decidit a emportar-se el partit. Seria de les botes d'en Gabri amb un xut des de fora l'àrea que s'ha estabellat al travesser i ha acabat entrant. 3 minuts més tard tornaria a marcar en Gabri en una jugada molt semblant però aquesta vegada xutant a la base del pal llarg. Al minut 73 el Cistella rebria l'expulsió de vermella directa d'en Ferran, però tot i jugar amb un jugador menys no s'ha abaixat el ritme i aquest fet s'ha reflectit en el marcador ja que al minut 76 en David faria pujar el cinquè gol a passada d'en Gabri. El sisè i definitiu vindria novament de les botes d'en Gabri, el seu tercer gol del partit, després de marxar de tots els jugadors, inclús del porter, i rematant a porteria buida. El marcador ja no s'ha mogut fins al final del partit.

Així doncs, victòria important que permet al Cistella posar-se líder per primera vegada en la seva curta història després de la segona ensopegada consecutiva de la Colectividad Boliviana.

Informe del partit Dades del partit

JoomlaMan