En Gabri marca les diferències, Llers 1 - Cistella 3

Partit complet del Cistella amb dues parts molt diferenciades en quan a joc i gols es refereix. 

Escuts de l'enfrontament

A la primera part el Cistella no s'ha trobat còmode al camp, ha realitzat un joc poc fluid i molt espès, tot i això ha disposat d'unes quantes ocasions clares de gol aprofitant els espais a l'esquena de la defensa rival. El Llers per la seva banda s'ha defensat amb molta intensitat i ha disposat d'algunes contres per posar-se per davant del marcador. No ha sigut així i hem arribat al descans amb un empat a zero.

La segona part el Cistella ha sortit endolladíssim i disposat a endur-se el partit i els tres punts. Amb un joc profund a les bandes i aprofitant tot el camp del Llers, el Cistella amb 11 minuts marcaria tres gols al seu favor i pràcticament sentenciaria el partit. Al minut 47 en Gabri inauguraria el marcador en una jugada personal, que protegint bé la pilota buscaria forat davant de l'àrea per acabar clavant un fort xut per l'escaire. Al 55 l'Albert Porterias llençaria una falta directa magistral per sobre la barrera col·locant la pilota lluny de l'abast del porter. I 3 minuts més tard, en una passada en profunditat en David Alves deixaria passar la pilota entre les cames enganyant la defensa i deixant a en Gabri sol davant del porter que no fallaria posant el 0-3 al marcador. El Llers per la seva banda, al minut 68, en Raúl Boada marcaria el definitiu 1-3 de falta directa, també molt ben executada, en l'única ocasió clara de gol del Llers en tota la 2a part.

Així doncs, el Cistella ha acabat l'any amb els deures fets després d'encadenar 4 victòries consecutives. Bones festes a tothom!

Informe del partit Dades del partit

JoomlaMan